| Sandor12921 a întrebat:

am fost azi sa ma intalnesc cu 4 fost colegi de liceu si un lucru m-a enervat foarte tare, doi dintre ei, ei sunt prieteni foarte buni, la aceeasi facultate, etc, au inceput sa fie revoltati cum ca oamenii "destepti" ca ei nu au succes, insa prostii da, un lucru care m-a enervat la culme, cum adica sa te consideri destept si super inteligent cand sta in chirie cu inca 3, apoi au spus ca oamenii ca ei sunt superiori, cei destepti sunt superiori, iar cei cica "prosti" sunt inferiori si ca nu ar trebui sa existe apoi a spus numele unui cunoscut, ce are o firma cat de cat profitabila, dar s-a lasat de facultate, era la drept, in fine, dupa ce am auzit asta, i-am spus ca de fapt oamenii ce se cred superiori insa nu au nimic de laudat, sunt cei prosti, nu cei care au initiativa, dupa care am plecat... Voi ce ziceti sa fie adevarat ce spuneu cei 2? Eu nu cred.

Răspuns Câştigător
| zăGhost a răspuns:

Nu cred ca au dreptate, probabil sunt doar niste snobi. Mai e si varianta in care il invidiaza pe tipul care are o afacere profitabila.
Inca ceva, facand abstractie de ceea ce ai povestit despre ei, nu mi se pare relevant cu cati stai in chirie in perioada studentiei. Asta nu reflecta inteligenta, ci veniturile. Iar daca asociezi inteligenta cu veniturile, da, merge, dar de la o varsta. In sensul ca sunt facultati la care chiar n-ai cum sa lucrezi cand le urmezi.

| Sandor12921 explică (pentru zăGhost):

Asa este, poate am gresit si eu spunand asta

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E invers, aia cu studii o duc mai rau decat cei care nu au. Nu reusesc sa aiba viitorul visat si lucreaza ca un prost cum zic ei pe bani putini si ala mai sarac isi face o casa o masina si se multumeste cu putinul ce il are

| munteanuionvictor a răspuns:

Nu au dreptate. Ei doar se cred superiori. După un timp pot să devină și ei oameni cu un nivel de trai decent.