| elutzagty a întrebat:

Buna TPU am fost cu un baiat 1 luna de zile si dupa m-a lasat. Ne impacam iar ma lasa si tot asa. Pana azi.Ma lasat si sa-l uit m-am combinat cu unu care e din gasca noastra el ma iubeste mult dar mie gandul imi este tot la celalalt. Cand a auzit kelalalt ca m-am combinat cu asta mi-au zis prietenii kai pare raw si ca mereu intreaba de mine si pe mess imi zice daca vreau sa ne impakamm...ke sa >fac?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Tipica relatie : '' na ca eu sunt mai smecher ''. Atata timp cat fiecare doreste mai mult sa impresioneze si sa isi arate suprematia, pierdeti timp pe care l-ati putea folosi mai bine.

Parerea mea, nu accepta sa mai fie vorba de a fi impreuna cu primul. Refuza orice propunere a lui. Si invinge-ti dorinta emotionala fireasca dar absurda din punct de vedere rational de a fi impreuna si a va desparti de zeci de ori. Cu fiecare impacare riscul de a pati ceva grav pe plan mental, emotional si chiar si fizic creste considerabil.

Iar daca nu ti-e gandul la cel de-al doilea si nu stii sa il apreciezi, lasa-l sa gaseasca o fata care sa o faca.

Concluzia : Lasa relatiile deocamdata. Nu esti la o varsta psihologica la care sa poti guverna corect o astfel de situatie.

Daca te implici, sunt riscuri destule. Practic daca stii ca te va durea capul, n-ai de ce sa incerci iar si iar.

Singura ta sansa ar fi sa cunosti un baiat cu capul pe umeri care sa iti accepte lipsa de experienta si intelepciune in ale relatiilor si care sa isi doreasca o relatie cu tine.

Dar in acest caz gandeste-te bine daca tu simti cu adevarat ca il apreciezi si e pentru tine special. Daca nu se intampla asa, nu tine un astfel de baiat langa tine pentru ca ii faci rau.