Daca reusesti sa il uiti acum este foarte bine, pentru ca anul viitor cand o sa fit la aceeasi scoala si o sa va intalniti pe hol o sa te rascoleasaca sentimentele trecute, dar va fi temporar (primmele saptamani 1/2), dupa care nu o sa se mai simti nimic.
Si eu am trecut prin o situatie asemanatoare, si acum nu mai am nimic cu baiatu, ne salutam dar nimic mai mult.
Sper ca te-am ajutat. :*
Nu vezi că nemernicul se joacă cu sentimentele tale. Găseşte pe cineva care te merită cu adevărat.Să fi iubită!
Pai cand o sa fi la scoala cu el. Nu ii m-ai da atentie. Incearca sa te gandesti la ce ti-a facut, ca nici el nu s-a interesat deloc de tine..ca nici lui nu ia m-ai pasat...Si asa sa faci si tu.
Sper ca te-am ajutat!
Voi incerca. Sunt cam 90% sigura ca va incerca sa ma faca sa.i cad in brate si a treia oara dar nu se va intampla.
Fi tare...Nu fi sedusa iar de el... Nu este singurul baiat dupa planeta. Vei gasi un baiat care te va merita cu adevarat.
Depinde...daca il uiti de tot nu o sa ai nici o problema, dar daca itit ascunzi doar sentimelntele, ele o sa reapara la primul impuls