| Ana_6400 a întrebat:

Am fost cu un baiat acum 2 ani, de care m-am despartit de cateva ori, pentru ca nu eram pregatita sa am o "relatie", si l-am ranit groaznic. De atunci el n-a mai avut prietena, de frica sa nu pateasca la fel. De un an sunt indragostita de el, la nebunie, si i-am zis asta de doua ori.
A doua oara fiind acum vreo doua saptamani, si na, el a zis ca nu se astepta sa-i spun, am vorbit ceva, dar imi daduse de inteles ca nu l-ar deranja sa lupt pentru el, insa ultima data cand am vorbit pe Messenger, mi-a zis sa-l uit, ca nu mai am ce face.
Acum umbla zvonul prin clasa ca-s combinata cu un alt baiat straight face dar nu-i adevarat.
Credeti ca l-ar deranja? E ca si cum eu i-am zis ca-l plac sa vad daca merge, daca nu, nu?
Eu il ador, dar daca el a zis sa-l uit, pai asta trebuie sa fac nu? Pentru ce sa nu fiu cu altul? Desi nu sunt, si nu cred ca ma voi indragosti prea devreme. Ajutati-ma... ma doare enorm ca nu-mi da nicio sansa, dar mi-e sa nu creada ca dragostea mea nu e deloc mare. Am 14 ani, si baiatul e coleg de clasa cu mine.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inainte cum tu l-ai dezamagit asa de mult acum el isi da revansa fata de tine nu mai are acea incredere ca inainte.

| kleorys a răspuns:

De ce nu incerci sa vb cu el personal? Sa vezi daca mai e dispus sa fie cu tine. Iar daca iti da un raspuns negativ nu te plange mai sunt baieti pe lume! Stii cum se zice? "Nu stii ce pierzi, pana cand nu l ai pierdut" happy

| AngeLofDeaD a răspuns:

Poii... greu de ales.
daca il placi cu adevarat mai incearca prima dragoste nu se uitawinking

| puppy_7582 a răspuns:

Salut Ana, eu am 21 de ani,diferenta e cam mare, tocmai pentru asta mi-am permis sa-ti las un "raspuns"cred ca esti cam tanara pentru a avea un prieten sincer, la 14 ani ar trebui sa iti focalizezi atentia spre altceva! dar daca totusi vrei o relatie, incearca sa nu te implimi mai deloc, esti mult prea tanara! poate acum nu intelegi insa e numai spre binele tau! mult noroc si sper sa iei o decizie potrivita