| CrazyGirl18 a întrebat:

Buna TPU!

Am fost cu un baiat acum 4 luni si 3 zilesad de atunci noi tot vorbim, tinem legatura foarte strans...El este cu o fata pe care cica o place.Dar eu nu prea cred asta.De ce? Pt ca de fiecare data cand ne intalnim ma priveste..nustiu cum sa va explic..Am fost in excursie..si el tot cu mine a stat..ne-am facut poze..Ne-am privit.pot sa zic din suflet.El mi-a spus : O sa regret toata viata ca nu te-am putut tine langa minesad. Eu cred ca el ma iubeste..Pt ca asta imi arata.iar eu il iubesc enorm.Dar el pleaca la alta scoala si nu ne vom mai vedea in fiecare zi.Mi se rupe sufletul cand vorbesc despre asta.mi se pare ca ma lasa puterile..Il iubesc si asta nu va schimba nimeni.Dar daca el va plecat..nustiu ce voi face..Pt ca nu il pot uita, nu il pot scoate din cap.
Ceva sfaturi?sad

3 răspunsuri:
| miauuau a răspuns:

El ştie că încă îl iubeşti? Ce-i atât de greu să fiţi împreună dacă vă iubiţi?
Aminteşte-i cât înseamnă pentru tine, măcar să îţi demonstrezi ţie că ai încercat happy

| ErickEmil a răspuns:

Deh. sincer daca sunteti din acelasi oras puteti vorbi sau intalnii in fiecare zii. si poate el este indragostit si de tine si de acea fata! Nu se stie. ori sunteti amici foarte buni(nu te alarma daca pleaca din oras 100% peste 1 an il vei uita. treci peste. sincer nu imi plac oamenii care pun tot la sufletlaughing daca vrei consolari mai trimite-mi mesajebig grin sper ca te-am ajutat!

| CrazyGirl18 explică (pentru ErickEmil):

Nu suntem din acelasi oras.Si acum am vorbit cu el si mi-a spus ca inca ma iubestetongue