| AlexiaAlexutza a întrebat:

Am fost cu un baiat de 16 ani, totul mergea perfect intre noi, era grijuliu cu mine, ma saruta cu tandrete si ma tinea in brate! Totul era ca de basm pana cand mama m-a urmarit si mi-a impus sa ma despart de el, acesta m-a intrebat daca mai vreau sa continuam relatia iar eu am fost nevoita sa spun NU.Imi este foarte dor de el si ma tot roaga sa ma impac cu el, inca imi vorbeste la fel de frumos ca inainte si ma doare ca am facut asta! Fiind mai mare decat mine, ma gandeam ca vrea mai mult decat un sarut, imi era teama si mie mi- a dovedit ca nu isi bate joc de mine...Va rog frumos, am nevoie de sfaturi urgent, dau fundita la cel mai bun sfat! Pwp

Răspuns Câştigător
| matateiubeste a răspuns:

Spune-i mamei tale ca tii foarte mult la el sj ca el nu vrea sa treaca mai departe sj in cel mai raw caz pune-l in fata cu mama ta sa vorbeasca sj mama ta cu el thinking Sa se convinga singura

4 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Cati ani ai?

| Annαsaisnoua a răspuns:

Eu zic sa continui relatia cu el si sa ii explici care sta treaba cu mama ta si poate te va intelege :* si vorbiti amandoi si ajungeti la o rezolvare big grin sau incearca sa discuti si cu mama ta sau va intalniti pe ascunswinking

| AlexiaAlexutza explică:

Am 13 ani.

| andreea_3786 a răspuns:

Pooi explica-i mamei tale ca il iubejti si poate te va ajuta sper ca te-am ajutat