| CoTZzO a întrebat:

am fost de curand intr-o tabara de o saptamana. Luni - Vineri. Marti am cunoscut o fata. i-am luat numarul`. bla bla bla. SMS peste SMS, am sunat`o. am vorbit in fiecare zii. Joi seara a venit la mine in camera cu 2 colege. Eu eram cu un coleg in camera. Aveam pat din ala supra etajat. Au stat vreo 2 ore. eu cu ea am stat sus. si am vorbit. si ceilalti. nu stiu. Apoi, au venit si vineri seara la noi. faza e ca atunci ne-a prins profa. Ma rog. n`am putut nici sa ne luam la revedere. O trebuit sa ii sterg si numarul, noroc ca am tinut minte cum o cheama pe Facebook. Cand am ajuns acasa, am adaugat`o la prieteni. [.]. Acum, vorbim in fiecare zii. Faceboo&SMS. Si. am inceput sa simt ceva pentru ea. si i-am spus`o. Pe moment nu a zis nimic, dar dupa o zii sau doua, mi-a spus si ea ca ma place. si am inceput sa ne trimitem "

4 răspunsuri:
| CoTZzO explică:

Continuare:

trimitem SMS-uri. Faza proasta este ca ea are prieten. insa tot imi face "favoruri". si mi-a spus ca ma place.

Acum ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca are prieten, n o sa se desparta de el si o sa te tina si pe tine pe loc, deci cauta ti alta gagica>

| Oanna99 a răspuns:

Poate ca te place mai mult pe tine si o sa se desparta de el.

| Vanity a răspuns:

Faza proasta e ca e o relatie la distanta, astea nu prea merg de obicei. Stiu ca nu ai cum sa o uiti asa de repede, dar gandeste-te ca e dificil sa stai cu cineva care sta de exemplu intr-un alt oras si tu nu esti langa persoana respectiva in fiecare zi, sa va intalniti, etc. Daca tu simti ca ar fi bine pentru tine sa fiti impreuna...