| Purgatoriu a întrebat:

Am fost de servici in scoala si nu am facut ore(stai in fata cancelarie iar elevi te roaga sa chemi profi)iar baiatul pe care il plac a venit si a cerut sa vorbeasca cu nu stiu ce profa. S-a apropiat de urechea mea si a inceput sa tipe spunandu-i numele. Era cu niste pusti cred ca mai mici ca el, eu m-am uitat la el si i-am tras un sut putin mai sus de genunchi nu tare dar i-am murdarit pantaloni(ce bou!). Normal k a inceput sa ma faca proasta iar eu i-am aratat./. si i-am spus ca nu trebuia sa se urle si putea sa o spuna frumos(fara sa ma balbai nu stie ca il plac si nici nu stie ca exist cred si m-am purtat de parca nu il plac:-D)dar el tot nega spunand ca a vorbit frumos. A plecat si tot comenta spunand sa-i duc pantaloni la curatat iar ii raspundeam imediat(sunt tare de guralaughing ). Am procedat gresit? Nu prea imi pare rau pentru ca o merita si nucred ca a mai dat cineva in el. Sunt destul de sigura ca o sa observelaughing dar... sigur nu o sa vrea sa fie cu mine sau cv de genu nu?laughing oricum ma intereseaza sa stiu daca am facut bine sau nu

3 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Ca te-ai aparat si ai cerut sa fii tratata cu un minim respect ai procedat bine. ca ai apelat la forta fizica - nu. in fata pustilor il umileai mai tare daca il intrebai ceva de genul "te simti mai destept cand urli?" sau "tu nu poti sa gandesti decat daca ragi?".

| oAndyy a răspuns:

Nu e deloc bine ce ai facut. E clar ca nu o sa te placa. Asta e, ti-ai pierdut sansa... Cum crezi tu ca o sa te placa daca il lovesti. Asta e. De acum incolo gandeste inainte sa faci ceva!
Funda?

| Purgatoriu explică:

Ok... Stiti eu nu mai vroiam sa ma placa sau cv de genu asta ci doar vroiam sa stiu daca am procedat bine sau nu :-|