| IngerCazator a întrebat:

Am fost impreuna cu un baiat 3 zile! Si cand mi-a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna mi-a propus sa fim amisi! Eu am acceptat dar cum sa ma comport acum cu el?

Răspuns Câştigător
| andreutzzabizi a răspuns:

Din experienta iti pot zice ca un baiat care, dupa ce are o relatie (in cazul tau, mini-relatie), cu o fata si apoi se desparte de ea, propunandu-i sa fie amici, e clar ca unul din ei este imatur! gandeste-te daca vreunul din voi are de castigat sau de pierdut! daca tu ai pus o asemenea intrebare aici, e clar ca tie inca iti mai place de el si nu stii cum sa te porti ca si amica, ci doar ca iubita. Sfatul meu este sa te indepartezi de el o perioada, dupa care, cand vei fi mai pregatita, puteti sa va continuati relatia de amicitie! Multumita?:*

5 răspunsuri:
| GRs a răspuns:

La fel ca inainte sa-ti fi placut de el.Cum te comporti cu orice alt baiat.

| DeutzZa96 a răspuns:

Buna! eu te sfaruiesc sa te comporti cu el la fel ca inainte. Sa nu faci alte gesturi cu care sa iesi in evidenta deoarece cred ca nu il va interesa fi TU fi naturala. Fa doare ce iti spune inima. Pupiici:*}

| Biskuit3 a răspuns:

Cel mai tare ii cind ii zici cit de dragut e cv baiat laughing. asta ma dispera pe mine.

| alin567 a răspuns:

Te comporti cu el ca orice persoana normala

| mariutsa1234567890a a răspuns:

Cand doi care s-au iubit se despart, si unul dintre ei zice ca nu mai pot fi impreuna dar sa ramana amici.e ca si cum i-ai spune mamei ca ti-a murit cainele si ea iti spune sa-l pastrezi.happy
Deci 3 zile, nu e cine stie ce de mult.
Dar din propria-mi experienta iti spun ca dupa asta prietenie nu mai exista. Intr-o oarecare zi. o sa intelegi singura acest lucru. happy
Oricum bafta :*