anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la un majorat și am dat 12 shoturi pe parcursul serii. La primele 10 eram ok ma simteam bine și am zis sa mai dau și aparent n a fost bine și îmi pare rău acum. Eu am venit cu iubitul meu acolo la ziua unei rude și nu Cunoșteam pe nimeni și acum îmi e Rușine dacă au observat părinții lui sau ceva. Am vomitat la baie iar in sala eu știu ca am fost cât de cât ok dar îmi e Rușine și fata de părinții sărbătoritului și de iubitul meu ca m-a luat cu el și s-a întâmplat asta. Ce as putea face sau sa-i zic ceva?

6 răspunsuri:
| Alexandra40000 a răspuns:

Hei, așa se întâmpla când nu ai limite. Nu mai ai ce sa faci, doar sa îți ceri scuze pentru comportamentul tău.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ai ocazia, îți ceri scuze.

| colleonu a răspuns:

Cea mai simpla scuza... "Scuze, nu sunt obișnuită cu băutura, m-am simțit bine la acea petrecere, nu mi-am dat seama ca am depasit măsura si s-a întâmplat ce s-a întâmplat..."

| Andreeush a răspuns:

Îți ceri scuze și atât, nu e chiar așa de grav.

| Adry05 a răspuns:

Mai bine n-aduci tu vorba, dacă se aduce subiectu și oamenii îți dau de înțeles că au observat le zici că nu ești învățață cu băutura și nu ți-ai dat seama că te-ai îmbătat

| siriusblack98 a răspuns:

Eu daca eram in locul lui te lasam acolo si plecam.Betiva mica.Nu aduci vorba de subiect.Iar daca iti zice cineva ceva te scuzi si aia e. Orice greseala este o lectie invatata.Vor mai fi situatii de genul.