| danieldaniel47483 a întrebat:

Buna TPU, am fost prins azi la sala de fitness 2 persoane pe acelasi abonament, eu cu un prieten.Au spus ca imi interzic intrarea in sala si ca o sa-mi faca plangere la politie.Am dat nr de telefon al meu si al mamei, buletinul nu-l aveam. m 19 tin sa precisez.Sunt curios daca cineva a mai patit asa ceva si vreau sa stiu ce pot primi..etc

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Deja ai primit.
Interdictie la sală.
Pe bună dreptate.
Ai vrut sa te dai smecher, că i-ai crezut prosti.

| danieldaniel47483 explică (pentru darrio2007):

Am explicat motivul in comentarii si mi am recunoscut greseala si suportat cunostintele.nu am facut scandal sau ceva, am avut respect si pana sa ies din sala zicand o zi buna

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate sa iti face o plangere pentru inselaciune insa ma indoiesc ca se vor complica. Probabil iti vor interzice accesul la ei si aia e

| danieldaniel47483 explică (pentru suntserios):

Au spus ca mi fac plangere si ca mi au interzis accesul in sala. in rest mi-au cerut doar nr de telefon al meu si al unui parinte

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu cred ca politia se va implica. Veti primi amenda pentru ca ati vrut sa faceti sport? laughing Chiar si asa, nu e deloc ok ce ati facut. Echipamentul de acolo se uzeaza, se consuma multe resurse pentru a tine o sala functionala, trebuie platiti angajatii etc si daca ar face toti asa, ar intra in faliment.

| danieldaniel47483 explică (pentru dullcat):

Stiu ca nu i ok dar nu a fost asta faza.prietenul meu a plecat din tara si mi-a ramas mie abonamentul meu pe care eu l am platit si doar eu am intrat, doar ca azi a revit in tara si s-a intamplat sa intram in aceeasi zi cu acelasi abonament

| dullcat a răspuns (pentru danieldaniel47483):

Am inteles. Dar tot cred ca ar fi fost normal sa iti faci abonament pe numele tau.Din ce ai scris initial se intelege ca n-ai vrut sa platesti.Asta e, poti oricand sa gasesti alta sala in jur, nu-i asa?

| danieldaniel47483 explică (pentru dullcat):

Bineinteles,mi am asumat greseala si am fost de acord si respectos cu chestia asta. si bineinteles ca merg la alta sala invatand din greseala asta.doar eram curios ce pot pati, ma gandesc ca maxim primesc o amenda sau ceva