Site-ul este o scamatorie!
"Eu am avut o experienta neplacuta cu Link Academy. In primavara optasem pentru un curs de programare in Java la ei. Am sunat pentru a obtine informatii legate de cursul respectiv. Persoana de la celalalt capat al firului, o doamna, mi-a raspuns la intrebarile pe care i le-am pus, intr-un mod strict, fara prea multe detalii. A omis totodata sa imi spuna cand incep cursurile, un detaliu destul de important, si o informatie pe care am aflat-o ceva mai tarziu, chiar inainte sa semnez contractul trimis de ei. Nu mai spun ca pe contract era trecuta o suma de plata gresita, cu mult mai mare decat plata cursului respectic. Am semnalat aceasta greseala cat si faptul ca nu mi s-a comunicat intr-o prima faza cand exact incep cursurile. Cursurile incep in toamna, acest lucru este mentionat pe pagina lor de internet, iar eu aveam de plata in avans luni bune pana cand incepeam efectiv cursul. As fi vrut sa am acest lucru clar din momentul in care am avut prima discutie cu ei, pentru ca astfel hotaram imediat ca nu urma sa continui la ei, ci cautam alte solutii."
"Foarte interesant cat tupeu puteti sa aveti, Link Academy.
Vindeti pentru 1400e cursuri traduse cu google translate din limba sarba, aveti un suport tehnic care abia vorbeste coerent limba romana si nu stie nimic,tehnic, aprofundat. Cd-urile sunt de 0, 7 Ron bucata maxim si aplicati o foita penibila pe ele.
Deci astea sunt servicii de 1400 euro.
Sa nu mai vorbesc de gluma aia de contract care este o hartie igenica, conceputa de un jurist submediocru si in care singurul lucru lamurit, clar, este obligatia financiara.
Prin urmar, e explicatim si mie cum puteti hartui niste clienti de buna credinta pentru neplata cand va bateti joc de noi?
Avocatul meu a ras de contractul dumneavoastra. Si camatarii au contracte notariale mai credibile.
Deja am a trecut peste un an de la singura mea plata si inca ma contactati pentru restul contractului :)
Dragutilor, ca sa stiti, in Romania orice datorie se prescrie dupa 3 ani! Astept de un an sa ma dati in judecata dar teapa!
Stiti ce puteti face pe motiv de neplata!? Sa ne suflati pene-n fund!
Oare de ce ati schimbat numele din it-academy in link academy?
Ca sa intelegeti:
Am scris mesajul mai sus mentionat deoarece sotia a fost speriata zilele trecute de marele departament juridic de la Link Academy, ca voi fi executat silit.
Na, de 5 ore am revenit in Romania. Astept sa-mi luati si casa!"
Sursa: http://forum.softpedia.com/topic/919488-link-academy-merita/