Da, sfatul meu e sa incerci sa mergi mai departe...nici nu are rost sa mai pui ceva la inima, din cate se vede NU TE MERITA! Ce rost are sa suferi pentru unul care nu iti face decat rau, apoi ce vrea sa dovedeasca? Ca fetele roiesc in jurul lui, hm, nu se merita! Acest gen de baieti sunt pe toate drumurile, tu meriti toata atentia si toata dragostea, iar el nu este acest gen de baiat asa ca Viata e scurta si merita traita la adevarata ei capacitate, savureaz-o si nu lasa ca cineva sa ti-o umbreasca! Multa bafta!
Imi pare foarte rau pentru tinechiar e o poveste foarte trista.Si eu m-am indragostit de un baiat care nu ma place, dar el nu a incercat niciodata sa ma faca geloasa.Nu atiu daca ar trebui sa incerci sa-l uiti sau sa continui sa-l placi.In fond te face doar sa suferi si nimic mai mult.Totusi exista posibilitatea sa ii placa de tine, dar daca secomporta asa...ma cam indoiesc. Sfatul meu e sa incerci sa-l uiti, eventual sa iesi mai des in compania baietilor cu prietena ta, si doar asa poti inchide macar partial rana din inima ta.Mult noroc, si o dumunica frumoasa