În primul rând, trebuie să te liniștești și să nu mai plângi!
1. Există, dar știi la ce relații? Alea în care nu există dragoste! Este normal să apară gelozia, nu neapărat că înseamnă că nu ai încredere în persoana de lângă tine. Înseamnă că ții la acea persoană, dacă erai atât de gelos încât o băteai sau o loveai atunci nu se mai numea relație.
2. Da este normal ca un băiat să plângă pentru o fată după ce s-a despărțit. Se adună emoțiile negative și trebuie să te descarci cumva chiar dacă ești băiat.
3. Dacă te ia mereu la mișto când vrei să vă împăcați înseamnă că nu te merită. Un băiat care nu îți cere nimic, ține la tine și îți arată că ține la tine și te vede doar pe tine prin gelozia sa înseamnă că merită totul.
M-a deranjat faptul că mă lovea cu unele vorbe, şi cu o indiferenţă. oricum, îţi mulţumesc. Ai fundă.
1.Nu exista relatie reala fara un pic de gelozie, dar aceasta, in exces, nu poate duce la nimic bun.
2. Nu este normal, dar, la o anumita varsta este sanatos.
3. Dupa o despartire chiar nu conteaza a cui a fost vina, pentru ca mereu adevarul este la mijloc. Important este ca fiecare sa ia cu el amintirile frumoase, iar cele mai putin frumoase sa le analizam corect si sa tinem seama pe viitor unde am gresit.
Hmm.
1. Exista relatii fara gelozie si fara orgoliu. Desi mi se pare putin aiurea sa spun asta, caci nu relatiile sunt orgolioase sau geloase ci oamenii, deci asta depinde oameni. E foarte important ca intr-o relatie cei doi parteneri sa se cunoasca foarte bine, astfel nu vor exista divergente prea mari.
2. Este perfect normal. Plangem cand atingem apogeul sentimentelor. Acolo unde e iubire e si suferinta.
3. Nu cred ca conteaza a cui este vina, e prea putin important. E de inteles faptul ca intr-o relatie trebuie sa dai libertate partenerului, Trebuie sa ai incredere. Tu nu ai de unde sa stii daca ea a avut vreun motiv sau nu, poate a fost unul pe care ea nu a dorit sa il impartaseasca cu tine. E libera sa aleaga ce vrea si nu poti impiedica asta.Nu acuza fara sa cunosti toate partile situatiei.
Daca te ia la misto deoarece tu vrei ca relatia sa continuie mi se pare un gest foarte urat. Denota faptul ca ei nu ii pasa la fel de mut ca tie, ceea ce e un lucru grav intr-o relatie pe care ne-o dorim stabila. Nu e vorba de meritat sau nu, ci de simtit. Trebuie sa faci ce simti si sa confrunti problema cu capul.
Parerea mea este ca relatia voastra nu merita sa continue in conditiile in care partenera ta adopta astfel de atitudni nocive, desi nu vreau sa te influentez in nciun fel.
Nu iti fa griji, intr-un final se vor regla toate.