Depinde ai putea sa o intrebi ce vrea sau ai putea sai dai ceva dragut de inbracatc, o bratara, un colier sau poti char sa-i faci ceva oricum gestul conteaza
Îţi spun ce i-am facut eu prietenei mele si i-a placut extrem de mult. Iei o placa de polistiren si o imbraci in material, apoi scoti niste poze cu voi 2 in diferite ipostaze si le pui pe acea placa iese ceva foarte frumos
Pai in primul rand, pe fete le pasioneaza mai mult un :Animalut de plus sau un buchet de flori sau amandoua.Dar daca crezi ca nu i-ar placea asta si zici ca e prietena cu tine inseamna ca trebuie sa o cunosti atunci ar trebui sa stii ce i-ar placea bafta :-P
Cred ca cel mai frumos cadou ar fi o poza inramata cu voi doua... e si frumos si nici prea scump.:d
Stii, de multe ori un cadou nu consta doar prin a cumpara ceva, cuvintele inseamna mult, crede-ma ca daca o sa-i spui o felicitare din inima, pe un fon de muzica si cu o intonatie patrunzatoare, care sa te faca sati tremure si picioarele o sa fie ceva frumos si foarte placut. Dar totusi daca insisti sa ii cumperi ceva. cred ca pentru o domnisoara cel mai frumos cadou este un buchet de flori, in deosebi un trandafirii, sau daca stii care sunt florile ei preferate. sau poate prietena ta, in ultimul timp a vorbit despre ceva anume, ca si-ar dori spre exemplu la ziua ei sa aiba anume acel lucru..sau ai putea in numele prieteniei voastre sa faci un poster cu o poza de-a voastra. sau pe o cana. sau multe si multe altele sunt. dar aici mai depinde si de gusturile fiecaruia. sper ca te-am ajutat macar catusi de putin :*
Andra0987654321 întreabă: