Crede-ma, asa am fost si eu in clasa a 8-a. A fost oribil. Eu una m-am simtit ca ultima. La noi eram 4 in grup. Eh, intr-o zi mi-am luat geanta si m-am mutat cu alte 2 fete. La inceput eram foarte timida, dar m-am imprietenit cu una foarte mult, si pana si azi suntem prietene Si ce crezi?! 2 fete din grupul vechi au venit si mi-au cerut scuze! Daca tu spui ca o fata se intelege bine din grupul tau, aceea te va alege pe tine. La mine a fost la fel, eu ma intelegeam bine cu ele doua, cand aparea si a 3 a isi bateau joc de mine. Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l ofer este sa incerci sa-ti faci cat mai multi prieteni si vei vedea care iti sunt alaturi si care nu Bafta :*
Eu zic sa-ti exprim punctul de vedere si asfel sa o luati toate 3 de la capat,si daca taci si inghitit nu rezolvi nimic,decat te macini,eu asa zic,vorbeste cu ele si asa iti dai seama ce fel de prietene ai,te vor intelege,si nu o lua ca alti prieteni nu ai,prietenei o sa-ti faci mereu, mereu vei socializa si vei lega relatii, exprimate si nu te inchide, nu ai de ce, succes
Buna. Dacă ele fac asa nu iti sunt prietene. Ia-ti inima in dinti si spune-le că nu au dreptul să rada de tine..si ca nu ar trebui sa iti pierzi vremea cu prietenii falsi. Du-te si intra in alte cercuri de prieteni. Ele nu iti sunt prietene. :* Nu te merita!