anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU. Am și eu o problemă. Mie îmi place de un băiat care a venit în clasa noastră în urmă cu un an, dar prietenea mea cea mai bună îl place din primăvară. Eu nu i-am zis ei ca îl plac. Acum el mi-a zis că mă place și am vorbit prin mesaje. Eu mi-am simțit vinovată să îmi tradez prietena și mi-am despărțit de el. El mi-a zis că nu mai vrea să rămânem prieteni. Eu aș vrea să mă împac cu el și să nu îmi pierd prietena. Credeți că e posibil să nu îi pierd pe nici unul sau mai bun rămân cu prietena mea? Am luat decizia cea bună desparțindu-mă de el?

2 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Da,ai facut ce a fost just pentru prietena ta, dar stii si tu, nu ii poti dicta inimii si daca il iubesti cu adevarat nu ai ce sa faci, decat sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui adevarulhappy

| Nirvanaaa a răspuns:

Buna!
Eu iti sugerez sa ii explici prietenei tale ca tu il placi si el te place.
Si la mine a fost cam aceeasi situatie:si eu si prietena mea cea mai buna placeam un baiat ..eu m-am retras si am lasat-o pe ea sa fie cu el. faza e ca dupa doi ani am aflat ca de fapt ma placea pe mine rolling on the floor) ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca daca iti place cu adevarat baiatul nu trebuie sa te retragi pentru a ii da prioritate prietenei tale happy
In primul rand, tipul nu va fi cu ea pentru ca nu o place, deci sacrificiul tau e degeaba iar in al doilea rand trebuie sa fii si tu fericita happy
Bafta! ^^