Se spune ca daca visezi acelasi lucru de 3 ori, acel lucru se adevereste. Dar nu e adevarat, am patit-o. Nu stiu ce explicatie poate avea, dar poate esti indragostita de el.
Mulțumesc de explicație, să ști că mă gândisem că aș putea fi îndrăgostită de el, dar nu l-am mai văzut de vreo 3 ani pe băiat decât pe facebook. Și în trrecut, când stătea cu mine în oraș, nu ne suportam deloc, plus că stăteam în același grup de prieteni. Dar nu ne-am suportat niciodată, abia dacă ne salutam.
Te gandesti prea mult la baieti si poate din cauza asta visezi asa ceva mie nu mi s-a intamplat niciodata sa visez des acelasi vis.
Dar asta e problema, că nu am visat același, adică pe fiecare seară zici că e un „episod " să zic așa, diferit. Adică nu e același vis, continuă. Mă simt așa. foarte ciudat.
Din cauza ca te gandesti prea mult la el si cand visezi, creierul iti arata aceleasi imagini pe care le vezi ziua cu persoana respectiva.
Nu l-am mai văzut de 3 ani, deci. nu știu ce explicație să găsesc, inainte nici nu ne suportam, și acum dintr-o dată să îl visez.
Ideea e că eu nu l-am mai vazut de multi ani si nu am mai tinut nici legatura cu el, doar ca intr-o noapte am inceput sa il visez si asa am tinut-o o luna de zile.