Cei mai buni prieteni ai lui? sunt niste tradatori dupa cum vad eu glumesc, dar am si dreptate in acelasi timp.
uite cum stau lucrurile. e simplu. baiatul te place si este timid. poate se teme sa nu-i ranesti sentimentele pe care le are pentru tine. sa nu razi de el pentru ca ii place de tine. de asta e timid.
asa e el mai sensibil. dar daca stai bine sa te gandesti si tu esti sensibila in anumite privinte. nu-i asa? deci nimic rau in a fi sensibil. totusi prea multa timiditate nu-i buna.
dar tu...tu ce crezi? tie iti place de el? apropie-te de el si imprieteniti-va. vorbeste tu cu el si se va deschide fata de tine. va prinde curaj cu timpul. chiar spune-i ca ai vrea sa-l vezi zambind mai des.
Da, sunt timida si eu si ai dreptate. Nu rad de sentimentele lui! Imi place de el, nu e un coleg rau. E destept, frumos si de treaba.
Multumesc!
Bineinteles,iti sunt colegi si prieteni nu dusmani care sa-ti doreasca raul.
Crede-i, dar daca e posibil nu face tu primul pas. Arata-ti interesul pentru baiat, zambeste-i cand ii intalnesti privirea dar lasa-l deocamdata pe el sa te invite sau sa-ti faca declaratii.
Da, crede-i ca te place. cam asta e principalul motiv pentru care se uita la tine un baiat asa mai lung...