| Sabina_1904 a întrebat:

Buna TPU/. am in clasa un coleg de care cred ca-mi place fff mult.sunt a 9a deci nu prea ne cunoastem.adica cred ca nici nu stie ca exist.sau de abia ma observa.nu-i zic ca-mi place de el pentru ca fi-e frica de reactia pe care o avea si nu stiu de ce intuiesc ca va rade de mine si ca ma voi face de tot rasu' in fata clasei.nu stiu ce sa fac. cum sa-mi dau seama daca ma place? oare va face el primul pas daca ma va place( ceea ce nu cred ca se va intampla? rolling eyes)

2 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! si eu trec prin aceeasi situatie.Cred ca ar trebui sa il cunosti mai bine pentru inceput si daca chiar te place probabil iti va da de inteles.Si inca ceva nu face tu primul pas.Sucess.fundita?

| Dee_9331 a răspuns:

Nu astepta sa iti zica el pentru ca nu sti dca op va face sau nu. Deci nu este o varianta sa astepti sa iti zica. Mai intai incearca sa te imprietenesti cu el. Fa rost daca nu ai id-ul lui si vb din ce in ce mai des cu el desigur cunversatie va incepe cu un buna sall etc si apoi il intrebi daca deranjezi daca raspunsul este nu incearca sa improvizezi sa ii dai putin de stiu ca il placi happy. Dupa un timp pune pe cineva din cls sa il intreba daca te place sau daca vrea sa iesiti undeva. Atat iti pot sune happy