1. De ce tac? Pentru ca mi-e teama ca o sa destainui ce-I cu adevarat in sufletul meu, iar eu asta NU o sa mai fac niciodata. Voi lasa la iveala DOAR ce voi dori EU! Totul va fi planificat! Nu cred in oameni, singurul om in care mai cred sunt EU, si este de ajuns.Demonii din mine ima indeamna la tacere de fiecare data cand vreau sa zic ceva si le multumesc enorm ca ma opresc sa gresesc!
2. Parca ieri ti-am revazut chipul, dar m-am ascuns in spatele ciresului, langa care ne-am sarutat prima oara. Si acum mai sunt gravate initialele noastre pe tulpina. Vor ramane acolo VESNIC asa cum ar fi trebuit sa fie si iubirea noastra. Nu eram pregatita, nu ma simteam destul de puternica sa-ti intalnesc privirea indiferenta… Simteam cum sangele pulseaza in fiecare vena, bataile inimi accelerau tot mai mult, ochii iti urmareau fiecare miscare…. O lacrima se prelinge in coltul lor. Totul se incetoseaza pentru mine si te pierd in departare. Ganduri amare imi cuprind sufletul. Inca nu reusesc sa ma linistesc. Respir adanc cateva secunde si-mi revin, insa cu aceleasi ganduri chinuitoare…
Ma ridic pe varfuri dupa cateva cirese si le mestec incet, calm… trebuie sa savurez fiecare bucatica. De ce? E singurul mod prin care-imi pot alina dorul, caci ciresele din acest copac sunt o adevarata mangaiere pentru buzele mele... au acelasi gust ca ale tale Nu o sa admit niciodata ca mi-e dor in fata ta, chiar de ti-am zis eu RAMAS BUN, sau a celor din jur. Insa, adevarul este ca de fiecare data cand imi amintesc de tine mi se sterge automat surasul copilaresc si plin de emotie din privre…
3. Inca iti mai zaresc printre vise ochii negri ce ma dezbraca din priviri…. inca imi mai simt sufletul cum suspinda la vederea ta, vocea inca-mi mai tremura cand iti rostesc numele, iar in privire-mi citesti visuldulce si magic de iubire, un vis trait in doi…. Buzele…buzele mele niciodata nu sunt singure, sunt in cautarea perechei, potrivite, dar se pare ca tot ale tale sunt cele mai gustoase… inca te mai simt, iar amintirea ta mistuitoare ma face sa-mi pun tot felul de intrebari. Oare tu ce faci? Oare sufletului tau ii este bine dincolo? Oare de-acolo tu ma vezi? Oare-n momentul acesta iti dai seama ca iubirea mea e nemuritoare si nu cunoaste moartea? Mai crezi in noi? Eu inca mai cred. Mereu ma voi agata de omul perfect care ai fost... ne vom reintalni in ceruri iubitule, sunt sigura, caci ingerii nu pot trai separati...
Fundita?
Penaaaa1 întreabă: