| Patri12221 a întrebat:

Buna TPU.Am intalnit un baiat de 15 ani (am 14 ani).El sta in Giulesti iar eu in Seini..Am fost intr-o excursie, l-am intalnit si m-am dus la el sa ii cer instagramul.El e salvamar la Sun Holliday in ocna sugatag si am fost si eu acolo...Nu ne-am cunoscut dar ne luam in brate, ne-am sarutat de 2 ori.Am ajuns in 20.07. 2023 acasa si am vazut ca ma blockat si il iubeam mult si acum il iubesc...Ce sa fac ca sa vorbesc cu el..Nu am nici numarul lui de telefon, am doar instagramul si m-a blocat.Ce sa fac ca sa vorbesc iar cu el

2 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Nu mai vorbești cu el. Simplu. Din moment ce te-a blocat, e clar că nu dorește nimic. În plus, nu poți spune că "iubești" pe cineva doar pentru că l-ai cunoscut recent și ai avut parte de o îmbrățișare. Este doar o iluzie. Mai bine te-ai concentra pe altceva.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca asta nu e iubire, e doar un crush, un atasament puternic din cauza furtunii de hormoni din perioada tipica adolescentei.Cel mai ok ar fi sa iti vezi de ale tale, e clar ca si el a decis asa din moment ce te-a blocat.Stiu ca nu asta vrei sa auzi dar asta trebuie sa auzi, imi pare rau.Vei mai gasi baieti cand va fi vremea.Acum ai oricum abia 14 ani, esti prea mica pentru relatii.