Ti-ai insela prietenul/iubitul printr-o aventura oarecum "nevinovata" datorita doar acelui sarut, sau simti ceva mai mult decat o simpla atractie ""prieteneasca""? Te-ai intrebat inainte de a posta aceasta intrebare care iti sunt sentimentele reale in privinta celor doi ""pretendenti"" deoarece am impresia ca ca nu formati un cuplu bine sudat prin sentimente de iubire. Oare tu te consideri : ""o oarecare fată ca celelalte după care umblă?"" din moment ce pui aceasta intrebare privitoare la el?
Nu e vorba că mi-aș înșela prietenul pentru acel sărut...nu aș vrea să am aventuri cu amicul meu pentru că m-aș simți întradevăr vinvoată dar mă întrebam dacă ține la mine sau mă consideră o oarecare fată ca celelalte după care umblă ..pentru că dacă ar fi așa m-aș simți ca o idioată, sunt curioasă dacă și el ține la mine, fiind amicul meu cel mai bun sau îi sunt indiferentă.
Germenii iubirii exista in amandoi si incep sa inmugureasca chiar sunt pe cale de a da si radacini spun asta in contextul urmatoarei fraze: dar îmi spune " îmi ești dragă.îmi ești prietenă, nu ești ca celelalte " și eu de multe ori îi spun "și dacă s-ar întâmpla ceva între noi oricum nu te-ar interesa până la urmă " ceea ce m-a pus pe ganduri este faptul ca nu l-ai respins ferm cu vehementa, l-ai lasat sa spere intr-o viitoare posibilitate mai ales ca afirmi :""De când am primit sărutul acela tot la el îmi zboară mintea și atunci când există vreun weekend să nu iasă cu noi parcă mă simt incompletă oarecum."" Sa stii ca de cele mai multe ori aceste indoieli pot reprezenta mai mult decat iti poti da seama.Sunt trecut prin ""multe lupte"" din care am ramas chiar cu rani asa ca te sfatuiesc sa analizezi cat mai bine situatia voastra si sa decizi ce doresti de fapt cu adevarat.
Te-ai indragostit, dar nu stiu in ce masura sa cred ca el te place..., daca spui ca e supraelastic, de mintit te poate minti frumos cand zice ca esti altfel, nu ca celelalte. Pe moment ar trebui doar sa te gandesti la ce simti pentru el si la ce simti pentru iubitul taul, si dupa sa te gandesti daca vrei sa se infiripe ceva intre voi, numai bine!
Pai un lucru e clar, a inceput sa-ti placa putin/mult de el, chiar daca nu-ti dai seama. Si de el doar tu poti sa-ti dai seama, e prietenul tau, tu trebuie sa-l cunosti in asa fel incat sa-l descri.
Mda..aici nu pot să neg, îmi place oarecum de el, nu știu dacă e doar atracția fizică de moment sau e ceva mai mult, nu îmi pot explica în totalitate ce se întâmplă cu mine, de obicei nu pun suflet repede dar el mă atrage într-un mod inexplicabil. Datorită caracterului, lui puțin deplasat nu îmi pot da seama dacă simte la fel sau nu.