Vad ca toti ti-au raspuns negativ... Depinde si de ce droguri este vorba...
Este adevarat ca mai si gresim si important este sa nu repetam ce am facut. Este greu sa ii convingi pe parinti tai sa te lase sa te muti la alt liceu si mai ales cand o sa auda ca o sa il vizitezi o sa iti spuna clar ca iti disturgi viata cu un puscarias. Noi cei de pe forum nu prea avem cum sa te ajutam. Numai tu iti cunosti parinti si sti cum ar reactiona.
Ideea este ca nu voiam sa le zic niciodata motiv pentru care vreau asta, ci doar un motiv pentru a ma muta la un alt liceu, daca intelegi ce zic. Oricum, iti multumesc enorm ca esti printre singurii care nu a fost rautacios si chiar daca aveai o parere asemanatoare cu a celorlati, te-ai exprimat intr-un mod civilizat!
Trebuie sa gasesti un motiv bine intemeiat. Ca de ex : Nu te intelegi cu colegi, cu profesori... gaseste ceva ce nu iti place la scoala ta.
Multumesc,sincer. Esti singura persoana care n-a spus ceva critic
Dacă era inteligent evita anturajele dubioase şi spunea NU drogurilor.
Dacă părinţii tăi ştiu care este motivul pentru care vrei să te muţi la alt liceu, o să respingă cererea ta.
Cred ca este mai bine sa intelegem decat sa judecam! Pana la urma, greseli face oricine, acum este inconjurat de oameni extraordinari care il ajuta sa revina pe drumul cel.
Parintii nu stiu motivul, de aceea am cerut ajutor!
Nu fetito, daca era un baiat cuminte si inteligent nu mai ajungea unde este acum.
Si tu de ce te pedepsesti singurica? Vrei sa iti distrugi si tu viata? in loc sa il iei ca pe un semnal de alarma anturajul pe care il aveai pana acum tu te afunzi mai tare in el?
Se pare ca parerile sunt impartite, ok?
Situatia este putin altfel decat o vedeti voi din exteroir, eu v-am cerut ajutorul ..nu pareri critice!
Unde vezi tu ca sunt impartite parerile? Toata lumea ti a dat raspunsul corect si inteligent. NU ITI STRICA VIATA pentru un drogat fara minte.
Zi si noua atunci care e situatia completa, daca noi o vedem altfel.
Tu esti doar o copila naiva, crezi ca la cativa anisori ai tai intelegi cum merge viata si cum stau lucrurile. O sa te dezamagesc si o sa iti spun ca nu e nimic asa cum crezi tu.
Lucrurile sunt simple. NU E UN BAIAT INTELIGENT DELOC. altfel nu ajunge sa se drogheze sau sa faca infractiuni. Drogurile, oricata vointa ar avea el vor recidiva, trecutul lui il va urmari mereu, iar tu esti gata sa iti dai tot viitorul pentru prostia lui?
Parintii tai ar face foarte bine sa ia atitudine serioasa cand vor afla tampeniile pe care vrei sa le faci.
Dragul meu, am mai spus ca am cerut ajutor, nu pareri critice. Daca nu te poti ridica la nivelul situatiei, te-as ruga sa nu mai intervi. Cand vei iubi si tu vei intelege tot ceea ce simt eu. Stiam ca asa este lumea, critica mereu.dar incercati sa va puneti in situatie! Orice raspuns rautacios din partea voastra nu ma va face sa renunt. Daca ai fi fost TU, persoana aia inteligenta ai fi incercat sa fi putin mai asertiv.
Tu primesti ajutor, doar ca in naivitatea ta nu iti dai seama. Parerile noatre critice sun cel mai bun ajutor pe care il poti primi pentru ca incercam sa te aducem la realitatea. Viata nu e un basm cu printi si zane
Degeaba e acum la „reeducare" - cu regret trebuie să spun că nu degeaba am pus ghilimele; ce învață acolo... În fine. Ceea ce e mai rău este că adesea chiar și în astfel de locuri intră chiar foarte ușor drogurile, iar el dacă nu simte și dorește din tot sufletul să iasă din porcăria aia, nu o va face.
Iar tu, cu toată dragostea ta, nu vei reuși nici să-l ajuți, nici să-l sprijini. Cel mai adesea, fetele ca tine sfârșesc prin a cădea la rândul lor în capcana substanțelor care sucesc mintea.
Și ar fi un mare păcat.
Mai bine plângi, dar bucură-te că s-a-ntâmplat. E timpul să te oprești aici.
Parerea mea este sa renunti la el. Din centrul acela de reeducare vine "reeducat" de tot felul de indivizi cu experiente la care e mai bine sa nu te gandesti. Sansele ca el sa se reabiliteze sunt extreme de mici. Mai rau, exista posibilitatea sa fii si tu atrasa in acel stil de viata.
Nu este asa, lucruril stau putin altfel
Nici macar un singur raspuns nu te incurajeaza in ceea ce vei sa faci. Nu crezi ca ar fi mai bine sa te mai gandesti odata?
Oameni buni, stiu care sunt riscurile, stiu ca nu este tocmai ok ceea ce se intampla, sunt constinta dar oricat te-ai gandi, sentimentele nu se schimba!
Cred ca oricine ar fi in situatia lui ar vrea un sprijin langa si nu v-ar conveni nici voua ca cel de langa voi sa renunte din cauza unor oameni rautaciosi de pe forum.
Nu confunda realismul cu rautatea. Stiu oameni care au intrat pentru ceva minor si au stat acolo cateva luni, iar la iesire erau complet schimbati in rau si nu te mai intelegeai cu ei. Daca ar fi stiut cum sa primeasca sprijinul de care vorbesti si sa il aprecieze nu ar fi ajuns acolo unde este, pentru ca eu cred ca a avut acel sprijin si inainte de a comite fapta respectiva.
Am luat si eu decizii gresite in viata, e adevarat ca de alta natura, i-am pierdut pe multi din jurul meu, dar mi-am asumat responsabilitatea, m-am descurcat si fara sprijin si nu am purtat pica nimanui daca m-au parasit pentru ca nu au fost de acord cu ceea ce am gandit eu.
Sa stii ca sentimentele se schimba si fara motiv, esti inca tanara si naiva. Pana la urma faci ce vrei tu, e viata ta, daca preferi sa o privesti prin ochelari de cal de tine iti bati joc, nu de altcineva.
Si inca ceva: toti cei care ti-au raspuns au incercat sa iti dea un sfat bun, nimeni nu a incercat sa dea cu piciorul in iubitul tau. Ceea ce a facut a facut singur, acum tot singur trebuie sa iasa din situatia asta si sa demonstreze ca are puterea de a se reabilita. Tu nu ar trebui sa faci mai mult decat sa il astepti acolo unde esti si intre timp sa iti vezi de viata si situatia ta cat poti de bine. Aceasta ar fi solutia inteleapta pentru voi amandoi in majoritatea absoluta a scenariilor posibile pentru viitor. Nu stiu daca realizezi faptul ca o persoana cu cazier va avea dificultati la angajare si ca daca veti fi impreuna este foarte probabil ca tu sa fii cea care castiga painea in casa.
Opreşte-te mai bine. Nu îl poţi vizita când vrei tu, nici să petreci timp cu el.
Relaţia e ca şi pierdută, nu merită aşa ceva.
O să iasă total schimbat de acolo, în mai rău, şi o să ajungi şi tu la rândul tău să consumi droguri.
N-ai inteles nimic din ceea ce am spus.
Nu prea ai cum sa il ajuti pentru ca din centrul de reeducare s-ar utea sa se intoarca mai rau decat a fost.
nu poti sa il ajuti colcolosindu-l cu iubre daca el nu vrea sa iasa de acolo
Din contra, chiar isi doreste sa revina
anonim_4396 întreabă: