anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

Am intrat intr-o mare incurcatura si nu stiu cum sa scap.

Acum o saptamana, un baiat s-a mutat la noi in clasa. S-a dat o la o tipa pe care o placeam si eu sunt genul tipului mai agresiv, l-am apucat de gat si l-am dat de perete. S-a uitat si la mine si mi-a zis " Daca te rogi sa ploua, trebuie sa ai de a face cu noroiul" si i-am dat una in burta, asta s-a intamplat de fata cu tipa aia. A doua zi, seara pe la 21 veneam acasa si dintr-o odata au venit 3 tigani bine facuti si m-au batut asa tare incat nu mai puteam sa ma misc. Cand am venit la scoala eram bandajat si baiatul ala pe care l-am agresa a venit si mi-a soptit " Asta a fost doar un avertisment, daca vrei sa te bati, o sa iti eu sa te bati". Cand am iesit de la scoala au inceput sa ma urmeasca niste tigani si cand sa ajung acasa unul mi-a dat una in cap cu nu stiu ce si au fugit. De fiecare daca cand ieseam in oras, ma urmea un tigan si am inceput sa imi fie frica sa mai ies din casa.

Am aflat ca are nu stiu ce relatii cu niste tigani periculosi, baiatul pe care l-am agresat. Un prieten mi-a recomandat sa nu apelez la politie, ca o sa fie si mai rau, ci sa imi cer scuze fata de el. Am venit la el si i-am spus ca imi pare foarte rau pentru intamplarea aia si mi-a zis "Dispari de aici". Am venit si cu un plic cu 100 de lei la el dar mi l-a dat inapoi si a zis " Nu am nevoie de bani tai, vei plati moral si fizic pentru ce ai facut, mai ales ca m-ai facut de ras in fata la o tipa.

Cum as putea sa ma inteleg cu el, stiu am fost un dobitoc ca l-am agresat atunci.

8 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

N-ai fost un dobitoc.Ai fost...da' nu 100%. Trebuia sa-i spui mai intai care-i treaba.Stiu cum este si din punctul tau de vedere si din al lui.Si crede-ma, nu-s un d-ala care-i face pe altii sa se simta mai bine spunand tampenii false.Nu va "inteleg", simt ce simtiti, mi s-a intamplat si mie.
Oricum, ce a facut el e pur penibil.E intre voi 2.Nu-i vina ta ca asta-i vremea in care toti penibilii cunosc nu stiu ce tigani.Asteapta-te la asta pe viitor.
Nu te duce la politie.N-o sa rezolvi nimic, o sa inrautatesti situatia.Cunosc si legea respectiva si comportamentul alora, o sa fie mai rau, iti zic 100% sigur.
Singura sansa e sa te pui bine cu altii mai tari ca aia.Ma rog, nu singura da' nu vreau sa fie refuzat raspunsul de catre admini, da' uita-te la raspunsul lui AlexDsk2000, nu gasesti pe nimeni ca el?
Ai grija ce faci in viitor.Ori o lasi balta sau iti iei masuri de precautie.

| pufulescu a răspuns:

Ai facut o prostie cam... mare! Acum nu ai alta sansa decat Politia. Sa il prinzi si sa il bati tu nu ar folosi la nimic, fiindca indivizii aceia te vor urmari in continuare.

| MasoiuMarian a răspuns (pentru pufulescu):

Stiu ca daca il bat, ajung in spital.

| SmQaLeXuTzz a răspuns:

Bucuresti da? Si ce sector, scoala?

| Caddy14 a răspuns:

Am avut o problema asemanatoare...nu are rost sa intru in detalii dar l-am chemat pe unu la bataie la mine la liceu (am tot 16 ani) si a intervenit fratele lui si cu inca vreo 3 de peste 20 de ani.Dar eu avand niste colegi mai... am vorbit cu ei si sau adunat vreo 20-30 si ala cand ma vede se ascunde ca de dracu laughing incearca sa vorbesti cu niste colegi/prieteni din cartier, dar alegeti colegii/prietenii in care ai 100% incredere pentru a fi sigur ca nu ii vor spune aluia ce vrei tu sa faci.

| iSoO a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai, te vor ajuta ei. Nu trebuia sa reactionezi asa cand s.a dat el la acea fata.
Eu i.as spune ca daca ar avea sange in el s.ar bate cu tine, nu ar pune pe alti.
Te intreb ceva, daca nu te deranjeaza. Cati ani ai?

| MasoiuMarian a răspuns (pentru iSoO):

Am 16 ani, cum vrei sa ii spun eu asta lui? Eu nu mai pot de frica si nu stiu cum sa-l calmez si tu vrei sa-l enervez mai tare?

| iSoO a răspuns:

Eu am zis ca asta i.as zice eu.
Vorbeste cu taicatu ca el a sa te inteleaga.