| Realilusion a întrebat:

Buna TPU.Am invitat o fata la un suc si a acceptat si cred ca ma place.Nu prea am mai iesi cu fete la un suc si nu stiu cum sa procedez:Ce ii spun cand ma inalnescu cu ea? O imbratisez cand o sa ne inalnim? Ce facem in restaurant:adica ce ii spun ca sa latesc eu etc.Si la sfarsit as dori sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea, sa o fac sau nu? daca da cum? as dori sa o intreb intr-un mod mai romantic. Dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns!

2 răspunsuri:
| Gesara a răspuns:

Pai du-te italnestete cu ea sa ii iei niste flori nu trebuie sa o inbratisezi va ducti la restaurant o ajuti cu scaunuu stii tu chestia aia ca in filme, nu fii porc la masa (daca mancati) plateste tu dar nu ii spune de la inceput cand vine ospatarul sa ia nota de plata plateste tu dar nu o intreba daca vrea sa fie prietena ta o sa pari disperat si sun-o a doua zii sau daca va intalniti la scoala ma rog intreab-o mai tarziu daca e vreo legatura intre voi sau daca ar putea fii ok?

| MenInShadow a răspuns:

Ok, deci cel mai bine ar fi sa combini raspunsul meu si celelalte raspunsuri pe care le vei primii, pentru a avea un super raspwinking
1. Intotdeauna sa pari sigur de ceea ce faci, atunci cand este nevoie ok? adica, te pune un om sa-l ajuti, sa fii serios, si sa-l ajuti cum trebuie sa nu te faci de ras, daca vrei sa pari amuzant e cu totul alta treaba, din cate stiu eu, fetelor le place sa le faci sa rada, si daca o faci, este un inceput bun.
2. Nu uita portofelul acasa, TU trebuie sa platesti.
3. Apreciez ca ai invitat-o la un suc, multi vin pe TPU si intreaba cum sa faca asta, tu deja ai facut-o, bravo!
4.Sa o imbratisezi sau nu... depinde, uita-te la miscarile ei, si vezi ce vrea sa faca pe moment.De ex, de cand sunt la liceu, sunt mai atent la comportamentul oamenilor, pentru ca de ex, fetele cand te intalnesti cu ele, te sarita pe obraz, este un fel de bunawinking
5. Sa te porti civilizat, sa nu incepi sa injuri pe strada, sau sa te iei la bataie cu cinevawinking Daca cineva se ia de voi, doar ii spui "nu-l baga in seama" si va vedeti de drumwinking
6. Nu, nu cred ca ar fi foarte indicat sa-i ceri sa fie prietena ta in acea noapte, intreab-o a doua zi, da-i un telefon, dar mai bine fata-n fata. Poti, de ex, la sfarsitul intalnirii sa-i spui "m-am distrat azi, poate mai iesim impreuna", asta daca nu s-a intamplat ceva rau la intalnire(lucruri evidente, adica sa o lovesti, sa tipi la ia, sa o insulti etc, daca nu ai facut nimic din chestiile astea sau ceva asemanator, o sa fie ok).
Cam asta este tot ce am sa-ti zic, nu uite, incearca sa pari sigur pe ceea ce faciwinking
Bafta!