Ai o mama ciudata mai omule spune-i sa se multumeasca cu ce ai scos si daca nu ii convine atunci sa se duca sa bage un somn.
Buna!
promite-i mamei tale ca anul viitor vei invata mai mult, in felul asta o vei linisti.
P.S.
felicitari :*
Fraaate
Eu am avut media 8, 77 si am terminat a7a
Deci media ta este foartee mare
Maicata ii suparata ca ai luat premiu 2?
Fi atent ce trage cand tu nu esti pe acasa
Si eu am terminat a 5 a cu 9.38 M9 lol
Oameni dereglati
Pe bune
Mama ar fi bucuroasa sa trec clasa.
dar tu cu 9, 80 :-o
spune-i ca ii o medie foarte mare.si ca la anul te vei stardui mai mult. daca nu vrea sa inteleaga da`i alte exemple de copii care au terminat cu medii mici
la mine merge in general
În vara asta Descarcă gratuit de pe net și învață bine să lucrezi cu ele: (1) Open Office și documentația lui, ( în română și în engleză, circa 500 MB ) de pe pagini Open Office.org, cauți cu Google. Instalează softul ( circa 160 MB) și învață să lucrezi cu el. Ai nevoie și de softul Adobe Acrobat Reader sau de altul pentru citit cărți în format electronic. Și pe ăla îl iei gratuit de pe Net. Documentația softurilor din grupa Open Office, o găsești pe Internet. Open Office, este un soft similar cu Office, și poate te descurci mai bine, cu acel soft decât cu Office de la Microsoft, că ăsta are multă documentație gratuită, în română și în engleză. Oricum cu programul Writer scrii frumos la calculator.
(2) Sistemele de operare : Kiwi Ubuntu Linux, și Ubuntu Linux. Despre sistemele de operare gratuite : Kiwi Ubuntu Linux, și Ubuntu Linux sau Edubuntu- Ubuntu educational-, sau Xubuntu sau Kubuntu sau x Ubuntu sau alte sisteme de operare din grupa Linux etc și modurile cum trebuie instalate în bootare dublă cu sistemul de operare Windows, citește pe Net. Softurile pentru sistemele de operare Linux sunt diferite de softurile pentru Windows.
Dacă îi spui am învățat și asta și asta, uite ce harnică am fost, poate îi mai trece supărarea pe tine.
Pai eu am luat premiul 1 ca media 9.86 si tot a6a am terminat-o...in fine, spune-i ca la anul' o sa te pui cu burta p carte si o sa iei premiul 1
:o :O :O:O Mai cu 9, 80 iei primiul 1 dupa 9, 50. Si cum sa se ia maicata de tine la o oare adica parca ar fi mediia ei Spune-i ca atat ai putut si sa nu se supere eventual intreab-o daca si ea a avut mereu premiul 1 si media 10 deci. Dar spune-i cu o voce calma si spune-i cand e fericita multumita etc Succes
Pai in primul rand de la 9, 50 in sus se da premiul I sa stii, ma rog, o poti linisti prin ai face pe plac, si oricum de ce sa se supere doar pentru premiul doi, prietenul meu a luat mentiune si mama lui era mandra de el. Vezi tu, atata timp cat ai inteligenta si creativitate, premiul nu e important
Pai... eu in clasa a-5-A am luat premiul 2, mama a fost foarte suparata pe mine, mereu imi amintea acest lucru, dar cu timpul m-a iertat, in clasa a-6-A am luat premiul 1 si este foarte mandra de mine. Sper ca si mama ta te va ierta cu timpul, dovedeste-i ca inveti toata vara si va fi totul in regula.
Ooooo Doamne cum s-a intamplat asa ceva? eu stiu ca daca ai media peste 9, 50 iei premiul I cred ca este o greseala
Notele/medile sunt doar niste numere.Important e ca tu ai invatat si ai o cultura generala foarte buna pentru varsta ta.
Succes!
Sa-i zici ca de la anul o sa inveti bine si o sa iei note mari astfel incat o sa iei premiul 1 sau. Spune-i ca aici este mult mai imprtant sa stii tu si ca notele sunt doar niste simple comentarii ale profesorilor care iti spun sa inveti mai bine. Sper ca te-am ajutat! Funda?
Doamne ciudata mama mai ai))nu am avut in viata mea 9:80... poate doar in clasa 1, 2, 3))
Fundita?
Explica-i ca e o medie buna, foarte buna!
Am un coleg care a terminat semestrul 1 cu 5 si parintii i-au cumparat x-box!
Ai tot respectul meu, apropo!
Promite-i ca o sa te straduiesti mai mult!
Eu stau impacata, maica-mea daca trec clasa incinge un party!(de-asta am avut in fiecare an premiul 1 si 2)
Twister09 întreabă: