Oricum nu te poti schimba nici daca ai vrea, dar ai putea sa incetezi sa faci o obsesie din cineva care nu te place si nusimte nimic pentru tine, cautandu-ti un alt baiat pe masura ta, care sa te placa si el.
Singurul motiv pentru care il placi este ca este " frumos". Ce simti tu pentru el nu este dragoste ci atractie sexuala. Daca nu era frumos, iti garantez ca nu mai aveai nici un " crush" pentru el si nici personalitatea lui nu ar fi contat pentru tine si nici faptul ca are talent la muzica. Si nu este cu nimic mai bun decat tine! Si el face kk, si lui ii pute gura dimineata si el are o gramada de defecte. Dar din cauza ca este " dragut", tu îi atribui calitati pe care el nu le are si îi gasesti scuze la defecte. Esti adolescenta, te inteleg. Si eu am fost adolescent si " indragostit" pana peste cap. Dar sfatul meu este sa alegi un iubit care si el este indragostit de tine, care face eforturi pentru tine, te respecta si etc. Incearca sa pui calitatile umane inaintea calitatilor fizice daca vrei o relatie cu un baiat de calitate. Faci cum vrei, eu doar ti-am aratat lumea reala. Bafta!
Buna! Fi tu insuti si nu ai nimic de pierdut, incearca mai intai sa vorbesti cu el si sa va imprieteniti si dupa vei vedea ce se va intampla!
Geo2969686 întreabă: