| flufita a întrebat:

Buna TPU! Am mai multe nelamuriri si ganduri legate de o situatie asa ca nu am o intrebare exacta, dar am nevoie de un sfat. Ideea e ca am un crush si imi place foarte mult de el. Doar ca nu stiu daca sa incerc sa-mi fac timp si sa depun efort pentru o relatie de liceu deoarece de multe ori aceste relatii nu tin prea mult si mai mult sunt cu mindset-ul 'date to marry'. Nici macar nu stiu daca sa o iau rational. Adica nu as vrea sa se termine relatia in 1 2 3 ani dar nici nu pot sa mi imaginez un viitor cu cineva, oricine, probabil din cauza varstei sau nu stiu. Dar chestia principala care ma framanta e faptul ca nu cred ca s ar uita la mine. Adica nu stiu, de multe ori m-a vazut ca ma holbam la el si intr o perioada o facea si el, si gen intorcea capul dupa mine(de 2 3 ori s-a intamplat) dar probabil doar voia sa ma studieze ca "cine e persoana asta de se tot uita la mine" si nimic mai mult. Ma simt inferioara fata de el pentru ca e mai bun din aproape toate punctele de vedere. Adica pare cool, outgoing, canta la chitara, sora sa de aceeasi varsta cu mine (el e cu 1 an mai mare) are voce si ei au ceva mini band nu stiu (sigur in fiecare liceu trebuie sa fie de astia care canta), si e asa frumos, nu ca as fi urata, dar el e genul de ar aparea pe pinterest dupa ce cauti "beautiful people". Are un stil aparte si asculta muzica gen rock si metal. Si eu ascult dar nu am o dedicatie cum are el, sincer nu cred ca exista un domeniu anume unde ma pricep. Am impresia ca sunt prea asa, plain, boring pentru el. Nici nu stiu ce fel de fete le plac la astia... oare sa fie tot asa rockerite/metalhead, sau poate ar prefera opusul, pe cineva mai soft mai asa... Sau poate sunt ok asa cum sunt eu, nu stiu. Dar simt atatea emotii si imi vine sa plang cand ma gandesc la toate cele. Pare asa de cand si cool si simt ca am multe minusuri pe langa el. Nu vreau sa ma schimb pentru baieti, dar vreau totusi sa depun un efort, ceva. Astept niste ganduri de ale voastre. Multumesc

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Oricum nu te poti schimba nici daca ai vrea, dar ai putea sa incetezi sa faci o obsesie din cineva care nu te place si nusimte nimic pentru tine, cautandu-ti un alt baiat pe masura ta, care sa te placa si el.

| Cinic a răspuns:

Singurul motiv pentru care il placi este ca este " frumos". Ce simti tu pentru el nu este dragoste ci atractie sexuala. Daca nu era frumos, iti garantez ca nu mai aveai nici un " crush" pentru el si nici personalitatea lui nu ar fi contat pentru tine si nici faptul ca are talent la muzica. Si nu este cu nimic mai bun decat tine! Si el face kk, si lui ii pute gura dimineata si el are o gramada de defecte. Dar din cauza ca este " dragut", tu îi atribui calitati pe care el nu le are si îi gasesti scuze la defecte. Esti adolescenta, te inteleg. Si eu am fost adolescent si " indragostit" pana peste cap. Dar sfatul meu este sa alegi un iubit care si el este indragostit de tine, care face eforturi pentru tine, te respecta si etc. Incearca sa pui calitatile umane inaintea calitatilor fizice daca vrei o relatie cu un baiat de calitate. Faci cum vrei, eu doar ti-am aratat lumea reala. Bafta!

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Buna! Fi tu insuti si nu ai nimic de pierdut, incearca mai intai sa vorbesti cu el si sa va imprieteniti si dupa vei vedea ce se va intampla!