Nu am făcut nimic cu nimeni, glumele sunt teoretic infofensive, noi ne întâlnim aproape pe fiecare zi și petrecem câte o oră două împreună, ne am apropiat dar eu păstrez decența adică nu vreau să ajung la altceva deocamdată ca e prea devreme dar mă îngrijorează stările mele impulsive
Dacă ești tipul de fată tot timpul foarte serioasă și care nu râde la glume chiar dacă nu îți plac o să te evite toți cei de vârsta ta acum.
Sincer nu sunt chiar serioasă, de felul meu sunt copilăroasă doar ca sunt cam fricoasă de fel, sunt genul de persoană care,, suflă și în iaurt,, am fost pățită cu oamenii și pur și simplu orice lucru minor văd ca e puțin greșit la mine mă impacientez.
spre exemplu am vorbit cu o prietenă de a mea la un moment dat și i-am spus ca dupa ceva vreme nu mai simt mereu fluturi în stomac și ea a spus ca nu ne iubim în relație eu cu partenerul iar eu mi am umplut creierul cu tot felul de gânduri, uneori mă gândesc ca pur și simplu e o faza a adolescentei mele și din cauza problemelor de încredere și fricilor sunt așa, eu îl iubesc dar pur și simplu când oamenii îmi spun ca ei consideră ca noi nu ne iubim mă întristez și am tot felul de gânduri
este posibil ca pur și simplu să fie o fază sau lucruri normale într o relație de copii să zicem așa?
adică nu cred ca mereu este necesar sa fim ca la clasele mici totuși