Cuvintele le gasesti daca ai din ce. Problema ta este data de o cultura generala precara si de faptul ca citesti insuficient. Ocupa-te de partea asta si cand vei sta bine cu ea, vei vedea ca gasesti subiecte de discutie cu oricine, oricat de mult, fiindca ai ce spune.
UFfff,eu nu stiu cum sa fac sa mai tac din gura si tu nu stii cum s faci sa vorbesti eu daca ma apuc de vorba uit de timp uit de toate vorbesc cam mult , oricum astia suntem
Evident ca nu te-au ajutat raspunsurile anterioare, probabil esti mai motiva de fel.E bine sa gasesti un subiect comun de discutie, daca eu vorbesc despre fotbal si tu despre baschet, nu prea are relevanta discutia si devine chiar plictisitoare!
E bine sa fi sociabila si sa deschizi chiar tu un subiect de discutie pe placul tuturor sau sa te alaturi unor discuti fara sa-ti fie teama sa comunici.
Mult succes!
Buna! De obicei comunicarea intervine in momentul in care constatam ca avem subiecte de discutie cu cel din fata noastra. Pentru a fi mai vorbareata trebuie sa fii tu insati, sa nu mai fi timida si retrasa, sa te mai in vorba de fiecarae data.
Mult succes iti doresc si fii mai indrazneata, nu fi timida si retrasa!
O zi cat mai frumoasa iti doresc!
Dar tu esti de obicei vorbareata? Poate e vorba de timiditate, te pierzi si nu iti mai gasesti cuvintele.