Trebuie să mergi la medicul de familie, care probabil te va trimite la un medic oftalmolog. Fiind sfârşit de săptămână, probabil că nu vei găsi medicul de familie (sau îl poţi suna?), aşa că ai putea să mergi la cel mai apropiat spital de oftalmologie, vei fi tratat(ă) în regim de urgenţă, ambulatoriu, adică fără să fii internat(ă).
Ceea ce ai tu se numeşte uRcior, care este o inflamaţie acută a glandelor sebacee de la rădăcina genelor, cu acumulare de puroi. Nu umbla deloc acolo, nu atinge, nu încerca să faci nimic, pentru că dacă faci asta, se poate infecta şi mai rău.
Du-te URGENT la medic!
Medicul oftalmolog îţi va prescrie fie un unguent, fie îţi va prescrie atât un unguent, cât şi un antibiotic, pentru a înlătura cauza afecţiunii pe care o ai. Cu alte cuvinte, unguentul va trata efectul, adică acea inflamaţie pe care o ai, dar nu va trata cauza, o posibilă bacterie care circulă prin corpul tău şi care trebuie "eradicată".
Multă sănătate şi însănătoşire grabnică.
Buna sper sa te ajut, dar trebuie sa aci ceea ce iti spun eu:
-fa-ti un ceai de musetel
-inmoaie putina vata in ceai si da la ochi. lasa-l sa fie cat de cat fierbinte nu incerca sa-l spargi ca o sa te usture si daca nu scoti toata infectia se face la loc, eu am avot peste 10 si stiu ce trebuie sa faci. daca nu era la ochi, ci in alta parte a corpului il spargeam si se trecea. Astea apar de l infectia in sange sau mizerie(ex.mananci cu maini mudrare, nu te speli pe maini et.) sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: