| Dyenutza47 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor. Îmi place de un baiat. Vorbim, ma saluta, dar câteodată nu-l prea bag în seama. Intr-o zi l-am văzut cu o fata... Ma doare inima. Nu se țineau de mana, nu se pupau. Și e prima data cand il vad cu o fata. Dar ma simt penibil. Maine am iar scoala. Azi am coborat de la autobuz, dar am luat-o inainte și pe la jumatea drumului m-a prins din urma...bine nu era mare distanta unul de celalalt....mergea în urma mea... Sunt ciudata... Eram rănită din cauza lui...dar i-am spus ca îmi e doar rău. Nu prea bag lumea în seama, iar pe el mai mult îl ignor. Nu știu ce sa fac...nu cred ca e iubita lui, e prima data cand iubesc cu sinceritate pe cineva... apropo nu sunt prea vorbăreata. Sugestii, va rog!

Răspuns Câştigător
| SebylVane1890 a răspuns:

Scuza-ma,dar e si vina ta aici. Daca tu nu ii dai nici un semn, nici macar ca ii agreezi prezenta ca prieten, el de unde sa stie? Daca il iubesti asa cum ai spus, desi nu prea ai avea cum pentru ca sunt sigura ca nu poti spune ca il cunosti cu adevarat, cel putin 3 sferturi din ariile personlitatii lui iti sunt complet necunoscute,desi nu cred asta o sa spun ca ar trebui oricum sa vorbesti cu el.Ok, am inteles ca esti timida, dar sa fugi de el, asa cum ai zis ca ai facut,? Nu te ajuta cu nimic, ba din contra.Esti mai rusinoasa deci sigur nu vei avea curaj sa ii spui in fata, dar incearca totusi sa nu fi asa rece.Nu trebuie sa faci cine stie ce, trebuie sa il saluti cand va vedeti, sa incerci sa purtati o conversatie normala, orice ai face cu un prieten.Si poate asa iti vei da seama daca chiar merita efortul sau nu. Daca nu puteti fi prieteni la inceput, atunci nu prea are sensbig grin

1 răspuns:
| SilviaDulcik a răspuns:

Cati ani ai?
Ai ceva in comun cu el?