| fetitzadulke26 a întrebat:

am mare nevoie de ajutor,m-am ars f tare la soare, eu am pielea f alba si acum a inceput sa mi se ia pielea si arata super urat.Ce sa fac ca sa mi se duca o data de tot, pentru ca eu am inceput sa trag de ea sa ma jupoi cu toate ca stiu ca nu e bine. Ajutati-ma plss ca arata groaznic ce sa fac ca sa imi recapat aspectul de dinainte?

Răspuns Câştigător
| Nadiiii a răspuns:

Da-ti cu crema...eu de obicei ma jupoi cel mai mult pe fata si ma dau cu crema(nu conteaza de care eu ma dau cu crema de maini de obicei da stiu ciudat)iar in 2 zile maxim 3 nu mi se mai jupoaie pielea... funda?

2 răspunsuri:
| demongirl a răspuns:

Da merge cu aproape orice tip de crema, ai putea sa mergi la o farmacie sa-ti dea o crema dupa soare sau sa te dai cu lapte pe corp.Iar daca vrei sa-ti mai ramana ceva din bronz da-te cu ulei de masline pe corp, dar nu te expune la soare cu uleiul pe tine pentru ca uleiul de masline te ajuta sa te bronzezi.La mine functioneza, sper ca te-am putut ajuta.A si inca ceva, daca esti o persoana mai alba la ten iti este destul de greu sa te bronzezi, iar expusul prea mult la soare nu este recomandat.

| fetitzadulke26 explică (pentru demongirl):

Si daca este mai greu sa ma bronzez ce propui sa nu ies la plaja si sa raman alba?laughing