| LittleMissCupcake a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor. Nu stiu de ce, dar de un timp am incontinuu emotii incurabile, din cauza scolii cred, iar atunci cand vad ca este finalul ultimei ore si nu mi s-a intamplat nimic rau toata ziua, incep sa am emotii pentru urmatoarea zi. Nu eram asa, nu aveam mari emotii, doar atunci cand aveam o lucrare, dar nu stiu de ce, de vreo cateva saptamani simt ca mor. Ce as putea face sa scap de aceste emotii si care credeti ca ar fi motivul aparitiei lor?

Răspuns Câştigător
| Sidulshe a răspuns:

Sincer dupa aproape 8 ani de cand ne cun mi-am dat seama ca pe zi ce trece esti m firava m sensibila de asta te afecteaza plus ca si colegi sunt asa no acum sti u m bine la ce ma refer pe tine te afecteaza tot ce se intampla in sc si in afara si tie frica pentru ca e un an imp si nu ai loat nici o nota mica in tot acest timp asa ca ti frica ca se va intampla tocmai acum si cand vezi ce li se intampla la alti ti fric a sa nu ti se intample si tie...big grin

3 răspunsuri:
| YuLiAnDrEeA a răspuns:

Probabil ca ai luat o nota mica sau ceva de genu,pentru ca asa mi s-a intamplat si mie, dar cu timpul mi-a trecut, chiar daca cateodata mai apare un sentiment de frica si nesiguranta inaintea anumitor zile.acum pentru tine nu stiu ce sa zic,gandeste-te ca ce va fi va fi, asta-i viata, nu o putem schimba

| shhadow a răspuns:

Probabil emotiile au aparut de la stres.Ai luat note mici la niste teste sau la ascultari? Ori parinti te obliga sa inveti? in orice caz, ca sa scapi de el la inceputul zilei iti pui in cap asta:Nu se va intampla nimic, nu are ce atat timp cat ai invatat!

| LittleMissCupcake explică (pentru shhadow):

Nu am luat pana acum nici o nota mica, cat despre parinti, nu putem cere parinti mai buni decat ai mei, ma inteleg in tot. Dar si eu sunt FOARTE mamoasa, chiar daca am aproape 15 ani. Nu pot sa inteleg de ce, stiu ca in ziua aceea nu se va intampla nimic rau ( poate ma crezi nebuna, dar emotiile sunt de necontrolat) crying.