Un sfar. numai te "combina" cu fete din clasa!
E total aiurea. sa zicem ca ati fi implinit 1 an. va vedea-ti mereu zi de zi. poate si acasa. prea stresant totusi 24/24. si daca ea mai vorbea cu un alt coleg... tu deveneai gelos. las-o incolo.
Asculta https://www.youtube.com/watch?v=ZmIJkUyF_9Y, te tine bine in momente din astea. si vorbeste cu alte fete, de la alte clase. iti gasesti tu stai calm, totusi ar fi mai bine ca pana dupa bac sa nu-ti face vreo prietena mai bine inveti. si dupa bac rezolvi toate problemele. ^^
Mersi mult, frate! Melodia chiar mi-a fost de mult ajutor, m-am regasit 95-100% in ea. Ai dreptate, trebuie sa ma realizez mai intai pe plan profesional, apoi sentimental. Ai funda!
La 17 ani, iubirile sunt trecatoare...si multe.o sa-ti treaca cu timpul.bafta!
O sa gasesti o fata care o sa te iubeasca! Ea nu te-a meritat, si nu ai de ce sa plangi! Analizeaza tot, gandeste-te ce a facut ea pentru relatie si ce ai facut tu. funda?
Momentan,oriunde m-as uita, o vad doar pe ea.
Daca te uiti la un film cu transexuali sau zoofilie, tot la ea te gandesti?
1. Nu vad gluma. :-s
2.Nu.
Ai spus ca oriunde te-ai uita, o vezi pe ea, asa ca intrebarea mea a fost logica.
Ti-am facut profilul psihologic si am vesti bune, dupa cativa ani, vei trece peste aceasta problema. Vei avea cateva sechele si vei ajunge sa urasti femeile dar si asta va trece.
Sfat: data viitoare cand vei avea o relatie, sa nu mai fi "disponibil sa faci orice pentru ea". Desi ele pretind asta, fetele nu cauta baieti buni care sa le ridice in slavi, ii atrag mult mai mult baietii care nu dau doi bani pe ele. Nu zic sa fii nesimtit. Dar nici sa te faci pres la picioarele lor. Pana nu inveti asta vei avea de suferit din dragoste.
Geo2969686 întreabă: