Am mare nevoie de ajutorul vostru! La inceputul verii voi implini 14 ani si voi avea o vara libera.As vrea sa-mi gasesc un job doar pe cele 3 luni(mentionez ca am ceva cunostinte IT). Ma puteti ajuta?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
In domeniul IT sunt multi care lucreaza in acest domeniu,mai ales la a formata un pc,instalare drivere,devirusare etc asta e prea la ordinea zilei, mai oricine stie sa faca asta, nu ti ai scoate nici un ciubuc din asta.asculta la mine bine:invata acum diferite limbaje de programare gen C++,PHP,Java,HTML etc si astea pe viitor te vor ajuta jalea din punct de vedere financiar,castigi si o gramada de bani din asta.
Invata de acum,ca iti ia ceva timp, si mai tarziu nu ai sa regreti(gasesti pe net o gramada de tutoriale, exemple etc)
Din HTML nu mai scoti bani ca in trecut... Abia daca se merita sa stai 4-5 zile(5 ore zi) sa faci un site.Eu termin un site pentru o firma cam in 24 ore.de la 0, in ultimul timp nu o iau de la 0 deoarece am deja continutu de la unu basic si doar in modific nitel.
C++ e deja nivel avansat, eu mai stiu cate ceva din ce-am invatat la scoala (abia cateva probleme de clasa 9a)
Java e ceva promitator dar nu este asa cautat.sau cel putin asa cred, pana acum nu am auzit pe nimeni care sa ceara programe in java la reclame sau concursuri
Din html nu prea mai scoti bani dar e bine sa stii din toate cate ceva,si sa studiezi piata ce mai merge si aia sa inveti mai bine,se cauta jalea programatori si cu salariu foarte avantajos(cand se organizeaza targuri de joburi ai sa vezi mai bine ce si cum,ma refer de aici de unde sunt eu,din Bucuresti) sau cate siteuri nu am gasit, gen bestjobs etc unde se cauta programatori etc, o duci regeste daca te angajezi la o firma si corespunzi cu cerintele lor.
Ai putea sa imparti pliante,sa lucrezi la vreo spalatorie, sau ucenic in domeniul constructiilor, in domeniul it slabe sanse.la cati sunt aici care fac asta...si eu am chiar nivel avansat in domeniul IT(detin si diploma in domeniul asta) dar nu m am complicat sa fac una alta k sunt prea multi care fac deja.
Daca ai diferite cunostinte,poti sa faci un ciubuc pe baza mea,si adica eu o sa ma apuc iar de o afacere, sa aduc marfa din strainatate si atunci o sa am iar nevoie de oameni care sa mai faca o vanzare ceva, unde iese si ciubuc bineinteles.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.189.182.160) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro