| AlexiaAlexutza a întrebat:

Am mare nevoie de cateva sfaturi si cred ca voi ma-ti ajuta mult.Este o poveste un pic cam lunga dar va rog, nu uitati ca am nevoie de sfaturi, fara glume sau mijtouri, va rog frumos!
Poate am inceput mult prea devreme sa am un prieten(de la 12 ani), arat mai matura si uni cred ca am mai mult de 12 ani.La mijlocul clasei a5-a un baiat de 14 ani, intra 8-a, se auzea despre el ca m-ar place, zvonuri cum se stie ca sunt in scoala mai mereu.Fiind nu prea matura psihic, cand el trecea pe langa mine(clasa lui era langa a mea), eu intr-un fel chicoteam si dupa ce trecea el, tipam, el si-a dat seama ca era ceva ineregula cu faptul ca faceam asta.Intr-o zi am iesit amandoi la aceeasi ora si el a venit langa mine, mi-a soptit la ureche pe o voce indiferenta si foarte serioasa"Nu te plac, asa cum se zice in scoala, nu am nici o legatura cu persoana ta, asa ca las-o balta". Auzind toate aceste cuvinte, am renuntat a il mai place si l-am ignorat la scoala.La sfarsitul lui august, mi-a zis ca sunt draguta, ca m-am schimbat foarte mult de cand am terminat scoala si ca vrea sa fie cu mine.Eu nu m-am lasat atat de usor, s-a rugat de mine toata noaptea(pe mess) sa fiu cu el, pana la urma i-am zis da.Tot in aceeasi seara am vorbit sa mergem la film a doua zi, pana la urma am fost, desigur aveam mii de emotii dar din momentul in care am inceput sa vorbim, m-am mai linistit.La film, pe la mijlocul lui, m-a luat de mana, apoi dupa cateva minute m-a luat in brate iar eu m-am facut mica micuta in bratele lui, asa am stat pana s-a terminat filmul.Cand am iesit de la film, ne-am dus intr-o parte unde puteam sa vedem amandoi daca ne vin autobuzele, am stat noi ce am mai stat, apoi el mi-a zis ca se duce in statie sa astepte masina, exact cand ne-am luat la revedere, el m-a luat in brate si m-a sarutat(poate imi veti zice ca exagerez dar cam o jumatate de ora m-a sarutat poate chiar o ora). Imi este un pic teama sa nu faca misto de mine sau plecand la liceu sa ma insele cu o alta fata.Va rog, am mare nevoie de sfaturile voastre, funda la cel mai bun sfat si vot la toate sfaturile!

Răspuns Câştigător
| angela111 a răspuns:

Buna ziua domnisoara! In privinta ca esti prea tanara pentru o relatie cred ca te inseli. Acum depinde pana unde se " intinde " aceasta relatie. Parerea mea este ca esti la varsta la care experimentezi si trebuie sa gusti din " peripetiile adolescentei" dar intr-un mod decent. Nu iti face probleme ca el te-ar insela sau ca face "misto" de tine. Atata timp cat esti decenta in relatia cu el...mi se pare ca nu ar avea motive sa isi bata joc de tine. Plus de asta chiar daca, sa presupunem ca el isi gaseste motiv de a face "misto" de tine.tu trebuie sa tii capul sus atata timp cat nu ai facut ceva de care sa iti fie rusine. Oricum, daca eram eu in situatia ta, nu i-as fi dat nici o sansa sa fie cu mine! Totusi cred ca daca nu ii arati ca il placi foarte mult,"il pui cu botul pe labe" si va fi in cap dupa tine. Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!

2 răspunsuri:
| Laura1995 a răspuns:

Din ce ne-ai povestit nu pare un tip asa rau care te-ar putea insela sau face misto de tine.Pur si simplu poate chiar a ajuns sa te placa si vrea sa fie cu tine.Nu da cu piciorul acestei ocazii mai ales daca si tu simti la fel pentru ca mai tarziu poti regreta.Crede-ma ti-o spun din proprie experienta.

| KidaBlue a răspuns:

Pai eu zic sa ai incredere happy. Pare destul de ok tipul, si zic ca merita >big grin