Buna ziua domnisoara! In privinta ca esti prea tanara pentru o relatie cred ca te inseli. Acum depinde pana unde se " intinde " aceasta relatie. Parerea mea este ca esti la varsta la care experimentezi si trebuie sa gusti din " peripetiile adolescentei" dar intr-un mod decent. Nu iti face probleme ca el te-ar insela sau ca face "misto" de tine. Atata timp cat esti decenta in relatia cu el...mi se pare ca nu ar avea motive sa isi bata joc de tine. Plus de asta chiar daca, sa presupunem ca el isi gaseste motiv de a face "misto" de tine.tu trebuie sa tii capul sus atata timp cat nu ai facut ceva de care sa iti fie rusine. Oricum, daca eram eu in situatia ta, nu i-as fi dat nici o sansa sa fie cu mine! Totusi cred ca daca nu ii arati ca il placi foarte mult,"il pui cu botul pe labe" si va fi in cap dupa tine. Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!
Din ce ne-ai povestit nu pare un tip asa rau care te-ar putea insela sau face misto de tine.Pur si simplu poate chiar a ajuns sa te placa si vrea sa fie cu tine.Nu da cu piciorul acestei ocazii mai ales daca si tu simti la fel pentru ca mai tarziu poti regreta.Crede-ma ti-o spun din proprie experienta.
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: