Nu o să afle părinții, nu cred.
Înscrie-te, vezi cum ți se pare, doar că fiind online o să le faci acasă. Profită de faptul că poți face asta gratis
E normal să ai propria părere și să o susții si ce dacă nu ești de acord cu X, suntem niste oameni diferiți, e normal.
Am prieteni care nu se uită la anime uri, nu au aceleași gusturi muzicale ca mine, gusturi la cărți etc. Dacă nici în fața prietenilor nu ești tu, atunci unde?
În mesaj, saluți spui cine ești, de unde și ce vrei. Încerci să fii politicoasă și cam atât.
Buna.
Eu sunt de părere ca ar trebui sa vorbești cu ea, si eu am avut problemele cu încrederea in mine dar nu legate neapărat de discuții sau a-mi susține o idee, încrederea in capacitățile mele fizice, in fine cum spuneai si tu sa nu intram in detalii. Nu cred ca ar trebui sate ferești de părinți cu toate ca te inteleg intr-un fel ca nu vrei sa afle. Ma enervează oricum maxim percepția unora dintre noi privind aspectul asta de a cere sfaturi de la un consilier sau un psiholog, de parcă ai fi bolnav sau e ceva de ras in asta. Oricum in concluzie ar trebui sa apelezi la ea poti sa ii trimiți un mesaj prin care te prezinți si sa ii spui daca are timp sa vorbiți. In mod normal discuții cu un psiholog sau un consilier vin de la sine o sa vezi sunt persoane care stiu cum sa te abordeze si sa te faca sa te deschizi. Prin mesaje nu stiu cum o sa fie exact dar eu sunt de părere ca merita sa încerci.
Numai bine!
Marius339 întreabă: