| Sp33dy007 a întrebat:

Buna TPU am nervi! colegul meu care cica imi e prieten umbla cu fata de care imi place si cu prietena ei care tot asa colegului meu ii place de ea! deci va rog sa-mi dati un sfat nu mai stiu ce sa fac de fiecare data cand sunt cu ea vine acel asazis prieten si strica tot si ea fiindca o enerveaza pleaca si se supara si nici cu mine numai vorbeste asa face si cu prietena ei. Deci azi am avut pregatire si am vrut sa stau cu niste prieteni care ma asteptau la iesirea din scoala le-am zis sa ma astepte ca ma duc sa vb cu fata de care imi place dupa ce a plecat mai eram cu 4 colegi si i-am zis sa vina cu noi in curtea scolii el a zis ca nu vrea eu l-am intrebat daca se duce acasa dar a zis ca nu si a zis ca se duce sa le conduca si el pe cele 2 fete! atunci m-am enervat si am inceput sa il injur daca nu erau colegii mei nu stiu de ce eram in stare. deci eram foarte nervos.va rog dati-mi si mie un sfat cum sa ma calmez si cum sa nu mai am deaface cu el si nici fata de care imi place! nu vreau sa mai am probleme! vaVa rog nu-mi spuneti sa-mi fac singur dreptate sa ma duc sai sparg fata happyfundita la cel mai bun raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| aleCsandrra a răspuns:

Partea cu spartul feţei m-a amuzat puţin. Eu iţi zic aşa : lasă-i pe ei în pace, fete nu ai?! Sunt multe. Ai să vezi că-ţi trece plăcerea in câteva zile, şi dacă intr-adevăr te inţelegeai cu acel coleg bine, poţi vorbi cu el şi să-i explici de ce ai reacţionat aşa sau nu mai vorbi cu el, caută să nu aveţi nici un conflict şi cu bătaia nu rezolvi nimic!

0 răspunsuri: