| nicolandreea1998 a întrebat:

Buna TPU... am nevoi de niste sfaturi: parintii mei nu mai au deloc incredere in mine... nu mai vor sa ma lase nicaieri, mi-au confiscat telefonul, leptopul si ma cert cu ei zi de zi.imi repeta tot timpul faptul ca eu m-am schimbat foarte mult, ca nu mai sunt fata care am fost si ca si-au pierdut de tot increderea in mine. va rog, vreau niste sfaturi, ma cert cu ei tot timpul, de parca n-ar fi parintii mei.

5 răspunsuri:
| Kraxiss a răspuns:

Cea mai buna solutie : fate suparata si ca nu iti pasa de acele lucruri, deseneaza, nu mai vorbii cu ei si chestii din astea, daca nu reusesti cu asta, cand incepe scoala cerele laptopul pentru a cauta o tema pe un site sau zici ceva acolo.

| maryan15 a răspuns:

Poy cu inceputu, ai fost rasfatata si ai dat de un anturaj care te face mai "rea" numai asculti, comentezi la orice.in primul rand nu le mai intoarce vorba ca nu le place, ajuta-i la treburii fi mai lipicioasa, baga'te sub pielea lor cere'ti scz.iertare.fate ingeR. sper ca te am ajutaTwinking

| sczhwungggAndra a răspuns:

Probabil scimbarea ta pentru ei a fost una rea si iai deranjat cu ceva, incearca sa vorbesti cu mama ta sau cu tatal si incearca sa vezi ce a fost gresit la scimbarea ta

| nicolandreea1998 explică (pentru sczhwungggAndra):

Imi repeta foarte mult ca i-am mintit, si eu chiar am incercat sa ma impac cu ei, dar tot nu au incredere in mine

| nicolandreea1998 explică:

Va multumesc mult pentru sfaturi! :*