Parerea mea e ca iti faci prea multe probleme. Nu trebuie sa iti pese ce zic cei din jur despre tine.
Vecinii, prietenii, amicii pot spune multe despre, asta nu inseamna ca spun adevarul, ma intelegi?
Tu trebuie sa fii impacata cu tine insati, daca simti ca nu ai facut nimic gresit, nu vad problema! Ai fost politicoasa cu el, i-ai explicat care este situatia. Daca a inteles, bine! Daca nu a inteles, la fel de bine!
Daca el este nesimtit, si a spus ca a fost la tine noaptea si ca s-au intamplat anumite chestii, inseamna ca el nu stie sa primeasca un refuz, ca e mincinos si ca are un caracter indoielnic.
Familia ta nu are de ce sa se supere pe tine. Daca nu ai facut nimic gresit, nu trebuie sa simti ca i-ai facut de rusine.
Înțeleg,cred că gândesc prea departe si nu fac decât să complic lucrurile. Încă o intrebare :Să le spun părinților despre asta?
In seara asta ajung acasa.
Eu in locul tau le-as spune! Pentru ca nu ai nimic de ascuns...In plus cred ca te vei simti si tu mai linistita.
Le spui ca e un amic din alt oras, ca a vrut sa va intalniti, dar ca din anumite motive a ajuns destul de tarziu. Din politete nu l-ai refuzat. Ati vorbit 5-10 minute si a plecat in treaba lui.
Le spui ca stii ca ai gresit (un pic), pentru ca era tarziu, dar ca pe viitor nu se va mai intampla. Sper ca ai parinti intelegatori.
Succes!
Nu te mai uita in gura lumiii.o sa vorbeasca si o sa vorbeasca pana cand li s-or acri tu trebuie sa te tii tare pe pozitie ca sa moara dusmanii de invidie.ai girja de tine te pup
Buna.parera mea este ca lumea ar putea crede ceva rau despre tine doar daca acest baiat este un nesimtit... tupeist etc. ceea ce eu nu as crede .....eu cred ca totul este ok
misauratcuviata întreabă: