Bea multe lichide, apa sau ceai fara zahar, un ceai de menta, tei sau de fructe de padure. Nu manca inainte de ora 6, fa o plimbare de jumatate de ora dupa ce ai mancat. La varsta ta nu trebuie sa te infometezi, ai nevoie de mancare pentru crestere. Parintii tai ce parere au?
Consuma multe lichide (nu ai precizat in intrebare daca bei multa apa). Sau poti sa faci miscare. Spre exemplu, o prietena de-a mea, care dorea sa slabeasca s-a inscris la sala, insa tu ai putea sa alergi prin parc. In legatura cu alimentatia, eu zic sa incerci sa pastrezi cele 3 mese pe zi si 2 gustari, dar care sa contina multe fructe, legume, peste, iaurt... cred ca ai inteles. Eu sper ca am reusit sa te ajut macar putin. Te pup si iti urez multa bafta.
Degeaba te infometezi, nu rezolvi absolut nimic. Poate din cauza dietei ti-ai dereglat metabolismul (da, esti prea mica pentru diete). E usor, foarte usor sa slabesti. Ai nevoie doar de ambitie si timp, NU DE DIETE. Alearga mult, bea multa apa si mananca de cate ori ai nevoie pe zi. Pe langa alergat ar merge si niste exercitii pentru abdomen (chiar daca ele mai mult intaresc muschii, nu ard grasimea).
Eu zic sa bei apa mult maxim 2 sau minim 2 litri de apa si manaci asa cat de cat dar daca vrei sa slabesti evita sucuriile carne si dulciurile si prajeala macar o data pe luna ai putea manca si cele spuse acum sfatul eu e sa intrebi un nutritionist el va sti mai multe si iti va spune cum sa mai dai jos si ce program de mancare etc