In primul rand te-as ruga sa incetezi cu toate emoismele ca mi se face rau. Scuze pentreu replica urata. Asa, revenind. Esti prea stresata. Am fost in situatia ta, dar am rezolvat-o fara sa ma sinucid sau sa ma tai pe maini i'm not emo.
Parintii tai nu te lasa nicaieri pentru ca sunt prea protectivi, exact asa cum sunt si ai mei. Uite... iti spun cum am rezolvat-o eu pentru ca am aveeasi varsta si na Nici pe mine nu ma lasau in club sau in rockoteci. Dar eu ce-am facut? Mi-am facut rost de bani, de o gramada de prieteni si m-am dus, am calcat peste cuvantul lor si m-am dus. Sincer, la mine si acum se mai supara mama daca ies afara. Dar e ciudat o.o pentru ca e vacanta si tot se supara daca ies dar am invatat sa nu-mi pese si sa ii calc "regulile" stupide in picioare. Ar trebui sa icnerci sa le dai dovada de responsabilitate si de incredere. Daca au incredere in tine ca nu vei face nimic aiurea, sigur te vor lasa sa mergi unde vrei tu!
Crede-ma... nici eu nu o duc prea bine, dar daca nu merge cu frumosul incearca sa ii ignori si sa te duci unde vrei tu si sa stai cat vrei tu. Desi stiu ca nu e o idee prea buna, merita sa incerci.
Si, da, te inteleg perfect la faza cu "vad cum altii isi traiesc viata de adolescenti". dar gandeste-te! Poate ai nevoie si tu de o schimbare de look, de caracter mai ales si demonstreaza-le parintilor tai cum e cu increderea. Si cel mai improtant. COMUNICA cu ei! Tu te duci la psiholog si ii spui. mda. de parca psihologul o sa te ajute cu ceva. Doar te descarci la el si atat si acesta iti da sfaturi de care tu oricum nu o sa tii cont. Sau cel putin, asa fac eu. Eu tot ca mine fac indiferent de ce-mi zic altii .
Oricum. vezi ce faci si inceteaza cu emoisemele. sinuciderea nu e o solutie. Bafta! ^^
La faza cu "parintii imi spun mereu NU" chiar te inteleg, si nu esti singura care si-a petrecut toooooata vacanta de vara in casa, maicamea nu ma lasa sa ies nici pana la magazin singura si am 15 ani, nu ma lasa in club[cum nu te lasa nici pe tine], nu ma lasa cu prieteni, dupa ea ar trebui sa ma sigilez intr-o bila de plastic ca sa nu mi se intample nimic x_X.Acum 2 ani,din cauza faptului ca desteapta de maicamea nu ma lasa afara deloc:@ nu mai prea aveam aer curat,era mereu imbacsit si nu mai puteam sa respir normal,ma sufocam, am fost la medic si al fel.i-a spus mamei sa ma lase mai mult afara, dar ea NU si NU!:@ Si eu am o viata gra cu parinti, ma cert mereu cu ei, nu st de acord deloc cu mine, si eu plang cateodata din cauza asta dar nu mi-a trecut prin cap sa sinucid.de ce? pentru ca viata e frumoasa si asa, ce rezolv daca ma sinucid? nimic! Eu mereu incerc sa vad partea plina a paharului.Asa ca nu mai fi suparata, nu mai plange si traieste-ti viata asa cu e ea, sti ce se spune: "daca D-zeu ti-a dat sa cari o "cruce" grea, asta e pentru ca stia ca poti sa o duci la capat!"Bafta!:* funda?