Tu daca ai fi in locul ei, ti-ar placea ce ai facut tu?
cred ca ai gresit in sensul ca ai facut diferenta intre cele doua : prietena veche + cea noua.
e foarte gresit! trebuia sa fi prietena cu amandoua, sa incerci sa petreci timp impreuna cu amandoua, sa fiti toate 3 impreuna, nu doar cate 2.
e putin cam exagerat, ce-i drept, cum a reactionat prietena ta, dar avand in vedere ca probabil putea sa bage mana in foc cum ca sunteti cele mai bune prietene si aveti o legaura stransa de prietenie, evident ca s-a simtit dezamagita, data la o parte. poate se simte ca un nimic chiar acum.
fa in asa fel incat sa fiti impreuna toate 3. daca nu se poate, ceva nu e bine : cine se aseamana, se aduna. daca voi 3 nu va puteti aduna, inseamna ca nu te potrivesti cu una dintre fete
Eu cu ea ne am certat de 1000 de ori si eu de aia am neglijato pentru ca minte tot timpul si tot ce ii ziceam zicea la toata lumea si fata noua a vrut sa fie prietena cu ea dar a mintit o si a ranit o ca ea asa face cu toate.
Dar eu o plac asa cum este si nu stiu cum sa ne impacam pentru ca e vacanta si m-a blocat
Atunci nu mai inteleg nimic... daca tu esti un om prietenos, nu rautacios, un om onest, inseamna ca vrei sa 'te aduni' tot cu astfel de persoane. de ce ti-a si trecut prin minte sau suflet ca ai putea fi prietena cu o asemenea fata : rautacioasa + mincinoasa?! :O
Uite ea nu era asa de anul asta a inceput sa minta. Si eu am vrut demult sa nu mai fiu prietena cu ea si cand ne am certat m-am bucurat ca am scapat de ea. Dar acum o vreau sa ne impacam eu asa sunt nu imi place sa ma cert cu nimeni. Eu am suferit mult din cauza ei si nu sunt singura care zice. Mi e nu imi place cearta eu sunt o persoana pacifista si vreau sa fiu prietena cu toti. Si eu credeam ca binele o va schimba si ca o pot face sa fie o persoana mai buna.
Cred ca iti pierzi vremea si nu inteleg cui vrei sa demonstrezi si de ce vrei sa demonstrezi ca. p0oti fi preitena cu ea? asa iti strici prieteniile cu ceilalti, pentru ca cu o asemenea persoana cu un asemenea caracter nu poti avea pace
Ai foarte mare dreptate si ar trebui sa renunt la ea
Asa sa si faci. te comporti onorabil cu ea, dar nu mai tot insisiti, lasi de la tine si te lasi sa fii bataia ei de joc
Eu nu vreau sa fiu bataia ei de joc deci ai dreptate n o sa mai fiu prietena cu ea o sa ma comport frumos si atat
Prietene ta nu ar trebui sa se supere. Poti sa-i atragi mai multa atentie si sa-i spui ca tii mult la ea.
I am zis dar fata veche ma minte si tot ce ii ziceam zice la totii si mereu comenteaza de parul meu fata noua niciodata nu comenteaza de mine si e mereu alaturi de mine fata veche nu este
Inainte fata veche nu era asa.
Stiu ca nu a fost bine dar din cauza fetei vechi am suferit o gramada pentru ca ma mintea si am vrut sa o termin cu ea dar acum nu mai vreau pentru ca totusi tin la ea.