| Beiiuka a întrebat:

Buna tPu`! Am nevoie de ajutor sad Cea mai buna prietena a mea s`a stricaat fff muultsad inainte era o fata cumnite, linistita sad iar acum parca a luat`o raznasad! Fumeaza,. bea. cum o pot ajuta?sad fara sa o sun mamei ei straight face va rog ajuutati`macrying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.te duci la ea
2.ii dai doua peste fata
3.un cap in gura
glumeam.cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca te deranjeaza noul ei comportament. daca iti este prietena buna, probabil ca te va asculta si se va indrepta.cred ca e nasol sa-ti vezi cmbp cat de mult s-a schimbat in rau.bafta:*:*

4 răspunsuri:
| Alecsya a răspuns:

Vorbeste cu ea...incerca sa o faci sa inteleaga ca este mult mai bine sa fie o fata normala,"cuminte" nu trebuie sa se dea mare sau sa faca cine stie ce prostii ca sa o placa baietii, ca probabil asta e botivulwinking deci cred ca singura solutie este sa o faci sa inteleasa vorbind cu ea :* sper ca o sa te ajute intr-un fel sau altulwinkingsucces!big grin

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Eu cred ca nu ar trebui sa-i sp mamei ei, findca dupa aia ies conflicte
Te desparti de ea si gata
Dupaia lumea o sa spuna ca esti la fel
Succes!

pa, pa

| Cristinaaa_6608 a răspuns:

Buna...parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ceea ce ne'ai spus si noua si sa mai adaugi ceva care sa o atinga foarte tare.Si ii poti spune ca daca tine la pritenia voastra sa se dea pe brazda!

| S1mplu a răspuns:

Nu cred ca mai ai cum so ajuti,tigarile si bautura sunt la fel ca drogul,odata ce s-a apucat,nu mai ai cum so ajuti,ai vreo idee,daca a intrat intr-o gasca ceva? Mereu gasca te indeamna sa bei si sa fumezi,si aia care fac asta nu sunt prieteni.Dar daca ea de buna voie a facut asa ceva,imi pare rau n-ai cum so mai ajuti,tot ce poti sa faci este sa mai vorbesti cu ea cand o prinzi singura,sa te plimbi cu ea si sa incerci sa o faci sa renunte,nu-i spune lu maicasa,o sa va certati foarte rau pentru asta,incearca so tii departe de gasca aia,daca are una,sau daca vezi ca ia o tigara rupeio, intreab-o ce e mai important prietenia voastra, sau o tigare care te poate omora.