| EnourmousLove0909 a întrebat:

am nevoie de ajutor..cum as putea sa scap de tristete ..de depresie ..cum? ma aflu in aceasta stare din cauza cuiva.din cauza unei persoane in care am daruit toata iubirea pe care o aveam in mine...este vorba de asa-zisul meu "frate".ma rog, era un prieten, dar tineam atat de mult la el incat l-am numit frate, iar el pe mine sora. ne-am certat din cauza ca a aflat ca l-am mintit cu unele lucruri, si s-a suparat atat de tare incat nu mai vrea sa mai vorbim niciodata..cum sa fac sa il uit? zi de zi recitesc vechile mesaje, imi amintesc lucruri petrecute cu el ..ma doare enorm si zilnic imi cad lacrimi de dorul lui...sunt asa de 3 luni. cum sa scap de depresie? va rog din suflet ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Alexxxxx1 a răspuns:

Praffff esti asa de 3 luni?
Pai in primul rand am si eu ca tine o asa zisa sorawinking si imi pot imagina cam prin ce treci...
Sfatul meu: nu conteaza cate minciuni ati spus, caci mereu va puteti inpacawinking
Eu si cu,, soramea,, - is faine proclele - ne-am certat odata din cauza unei mici farse dintr-o tabara, dar ne-am impacat la 2 minute dupa laughing)
Ce poti face sa-l uiti? Stai mult timp pe afara, cu prietenii, razi cat mai mult, prostestete putinlaughing - nu sex sau din astea cum ar crede altii, ci stiu eu... asculti o piesa si o canti-e relaxant, danseaza, fa niste farse la tel, chestiile de genul chiar ajutawinking
Fa niste cumparaturi cu fetele, eventual ai putea petrece cat mai mult timp cu prietenul tauwinking
Eu oricat is de suparat, mereu vorbesc cu,, soramea,, si ma simt mai bine, atunci cum te-ai simti daca ai vorbi cu iubitul?winking
Mult succes :* :* :*

4 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la persoana respectiva si sa vezi si partile pozitive ale vietii. Incearca sa iesi afara si sa iti ocupi timpul cu lucruri care iti fac placere.

| ElenaSA a răspuns:

Iesi cu prietenii si planifica fiecare parte a zilei.Mergi la un film, la o petrecere, te poti inscrie la un curs...de dans de exemplu, fa plimbari lungi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu el. Incearca! Spune-i cat de rau iti pare si ca tu constientizezi ca ai facut o greseala si ca promiti ca nu se va mai intampla, spune-i ca tie dor de el. Sau daca chiar nu reusesti gandeste-te ca exista o gramada de alti prieteni buni, incearca sa treci peste si : NU trai pentru trecut, traieste pentru viitor! Gandeste-te cat ai plans lunile astea cand de fapt puteai sa iti faci noi prieteni... ai tanjit pentru trecut... ce a fost nu se mai intoarce. Aceste 3 luni sunt 3 luni de fericire pierdute. Gandeste pozitiv, iar daca cu el nu merge a clar ca nu trebuie sa mai existe. Sper ca te-am ajutat! traieste pentru viitor! pa

| Remus13 a răspuns:

De 3 luni sad... incearca sa vizionezi un film de comedie, sa iesi pe afara, in parc, la mall.
Daca nu, incearca sa iei legatura cu el, poate exista o sansa de impacare.
Succes :*