| JustMe_7096 a întrebat:

am nevoie de ajutorbig grin e o poveste cam lunga: Acum 2-3 saptamani m-am km indragostit de un baiat!big grin treaba e ca ne-am cunoscut pe mess. sta la 15 km de mine! stiu ca e dificil! iar acum o saptamana mi-a zis sa fiu cu el si am acceptat! treaba e ca desi nu l-am vazut decat o singura data in viata mea(si atunci nici nu il cunosteam) imi plc foarte mult de el:X dar el imi cam da impresia ca nu ma place! eu sunt genu' care pune suflet si atunci cand tin la o persoana imi plc sa ii arat asta! ei bine... el e opusul! nu spune niciodata,, te iubesc,, sau mai stiu eu ce! si se poarta cam rece cu mine.
chiar nu stiu ce sa cred! daca nu ma place de ce mi-a zis sa fiu cu el? iar daca ma plc dc nu imi spune niciodata?
va rog ajutati-ma! cum sa il fac sa nu mai fie asa?
chiar nu mai stiu ce sa mai fac...sad

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Ai omis ceva important,varsta ta,dar si a luihappy.Vad in poza ca esti dragutathinking nu`mi imaginez de ce zici ca nu te place,dar hei:daca nu-l cunosti,de unde sti ca n-are iubita?big grin
Nu`l stresa,in primul rand,baietilor le place sa fei gelosi,dar cand si ei dau motive,urasc cicalelawinking.
Tu,de cate ori i`ai zis ca`l placi? De o mie de ori, lasa`l incet.O relatie se bazeaza pe incerdere.E timid?! Daca da, observ ac asat te cam deranjeaza.Da`i timp sa se acomodeze cu tine...Totul va fi ok.happy

3 răspunsuri:
| DozeCuVisse a răspuns:

Pai.Off e naspa.
Tu daca nu il cun asa de bine dc ai facut pasul asta?
iti dau un sfat cum le.am dat si pr mele
ia-l incet lasa-l pe el sa.ti zica ca te iubeste la urm convorbire
lasa-l pe el sa puna primul ``:X`` si lasa-l pe el sa iti zica primul ca ii e dor de tine`!
lasa-l incet
daca tot ai zis ca nu prea te intalnesti cu el atunci lasa-l pe el sa te bage primul in seama pe mess sau sa te sune el.happy
si daca vezii ca nu maritaaa lasoo balta.parerea mea

si nu mai pune la suflet ca ai de pierdut.sunt sigura ca sti
si daca vezii ca nu ii pasaa fate si tu ca nu iti pasaa si vezii ce iti zice smug
sper ca te.am ajutat big grin
sfaturile astea le.am dat si celei mai bune pr mele.si chiar a mers.dar ea e tot ca tine pune la suflet si cu ajutorul meu a inv sa nu mai puna la suflet.
A fost cu un baiat pe care il iubeaaa f mult dar el apr ca nici no baga in seama si i-am zis ca nu merita si nu ma ascultat si a trecut o saptamana si era vara el a venit la ea defata cu toata lumea si a scos papuci din picioare si a zis ca se desparte de ea straight face (i-a dat papuci)
si i sa mai intamplat tot ei acelasi lucru ca al tau si la fel i-am zis sa se desparta dar ea tinea prea mult la el asa ca iar a avut de suferit.
acum e cu un baiat pe care il place si acel baiat ar vrea sa se desparta de ea. ea il place dar el no mai place si ea nu mai sufera acum pentru ca mia asc sfatul si nu a mai pus la suflet big grin
sper ca te.am ajutat happy

| JustMe_7096 explică:

Ms muult pentru sfaturi fetelor:X:X

| Alecswtza a răspuns:

Baietii nu`s genu` ala sa spuna non`stop te iubesc, oricare ar fi situatia...asa ca incearca sa te linistesti si sa astepti o perioada de timp sa vezi cum evolueaza relatia, iar dupa... daca nu e nicio schimbare, poti incepe sa te alarmezi happy
asa ca astept noi vesti de la tine`...si nu te speria, ca nu e asa mare distanta intre voi, intre mine` si prietenul meu este de 101 km :X.si suntem de 2 ani impreuna big grin