| LoveMe723 a întrebat:

Buna TPU happy
am nevoie de ajutor big grin!
Mie imi place de un tip din clasa..Nu prea am vorbit oare e timid? Recunosc si eu sunt timida...
L-am mai vazut uitandu-se la mine dar nu stiu daca inseamna ceva...
Mi-e frica de ce crede lumea...e ciudat parca il plac dar in acelsai timp nu...Oare trebuie sa fiu mai rebela sau ceva?
intr-o zi eu eram in banca si desenam. El s-a oprit langa mine si a zis ca e dragut desenul si statea acolo( eram mai mult atenta la ce desenam big grinD). Apoi a mai venit un idiot din clasa si s-a bagat peste el si s-au luat la cearta... Oare inseamna ceva?
Ce pot face?

2 răspunsuri:
| Gabitzzza a răspuns:

Nu e un lucru rau sa incerci sa vorbesti cu el nu conteaza daca esti prima asa cred eu ca iti vei da seama mai bine de ceea simti si tu si el cu adevarat! Si eu am avut o problema imi placea de doi baieti in acelasi timp dar de unul dintre ei nu eram sigura la fel cum spui si tu, si m-am intalnit cu amandoi am vorbit si mi-am dat si eu seama pe cine plac cu adevarat

Sper sa-ti fie de ajutor

| KeporLove a răspuns:

Frumoasa descrierea.
Nu pot garanta ca acest baiat tine la tine. dar sigur simte ceva pentru tine. Din descriere te asigur ca si el e in aceeasi dilema ca si tine

"e ciudat parca il plac dar in acelsai timp nu"
Incearca sa fi mai sigura pe tine. Sa sti ce vrei sa faci iar daca esti sigura pe sentimentele tale arata-i putin cate putin ca ti la el. Cum sa faci asta?

Incearca sa discuti cu el din ce in ce mai mult.
Incearca sa atingi subiecte mai personale cum ar fi " Ai prietena? ". discuti din astea care practic nu ajuta la nimic. dar teoretic sau sentimental te pune pe ganduri. Ori ce baiat ce este intrebat asa ceva de o fata incepe sa intre la banuieli.