In primul rand wow cata actiune.
Ma. ce sa zic e complicat sa intelegi sentimentele baietilor sunt in cam intr-o situatie asemanatoare si eu dar ma rog.
Avand in vedere ca iti zambeste asa si faptul ca te-a iertat dupa ce l-ai lovit chiar cu zambetul pe buze inseamna ca totusi simte ceva pentru tine.
Iti zic de pe acum chiar daca il placi nu iti recomand sa faci primul pas, o sa pari usuratica oricat de innocent ar parea. Mai bine lasa-l pe el sa faca prima miscare caci dupa cele enumarate de tine mai sus ar avea curajul sa o faca. Acum tu sa nu iei chestia asta ca ceva gen : A DA DC NU VINE SA IMI SPUNA CA SIMTE CEVA si etc. pentru ca uneori si ei au indoieilile lor, teama de respingere si etc daca este sa fie ceva va fi la momentul respectiv.
Cat despre acel moment cand a luat-o inainte nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi din cate ai spus " uneori chiar vrea sa o bata pe colega mea pentru ca il enerveaza" inseamna ca. poate ca l-a enervat ceva din ce a spus sau a facut si ca sa nu faca vreun tam- tam sau sa te supere pe tine prefera tacerea. Si eu as fi facut la fel in locul lui.
Sper ca te-am ajutat cat de cat mult succes si totusi. nu te lasa chiar asa usor influentata adica sa iti cunosti limitele.
BAFTA!
Multumesc frumos.Raspunsul tau m-a motivat si mi-a dat speranta ^^
Ma bucur ca te-am putut ajuta!
Nu face nimic special, continuă așa, e destul de ok. Vorbiți mai mult iar la un moment dat își va face curaj să te invite la un suc.
Dupa 50 de mii de randuri pe care le-ai scris, am tras concluzia ca el, in cele din urma, isi va face curaj si isi va arata dragostea fata de tine.Pot sa mai adaug ca si tu ai putea sa ii dai niste ponturi pentru ai da curaj.