| ImmortalQueen a întrebat:

am nevoie de ajutor. De ceva timp imi place de un baiat, doar ca este o problema, o mare problema. Eu stau mai departe de scoala asa ca ma duc cu autobuzul, si il vad aproape in fiecare zi [ma refer dimineata cand ma duc la scoala si cand vin acasa]. Tot ce stiu despre el este ca invata la un liceu apropiat de a meu si ca e in clasa a 10-a si cam atat. Multe detalii nu stiu dupa cum obs., nici macar nu stiu cum il cheama. Si nu stiu cum sa aflu mai multe despre el fiindca nu am pe nimeni care sa il cunoasca. Singura solutie ar fi sa vb cu el in autobuz [asa cred dar.]. insa nu stiu cum sa incep conversatia sau cum sa fac ca sa ma observe? Nu pot sa ma duc pur si simplu la el si sa `i spun :" Imi place de tine! " Deci? Ce idei, sfaturi imi dati? Va rog, chiar nu stiu ce sa fac. Multumesc pentru orice raspuns util.

Răspuns Câştigător
| AndreeaIln a răspuns:

Eu cred că ar trebui să îl urmărești unde se așează. Și să te pui lângă el pur și simplu. Apoi intri în vorbă cu el. Nu te arunci prea departe că după cine știe ce o să mai creadă. Și așa puteți continua în fiecare dimineață.

4 răspunsuri:
| OnyOnutzZzaa a răspuns:

Hmmm...ai putea sa iei o prietene odata cu tine in autobuz si sa o rogi sa ii ceara ea id.u...

| felina2011 a răspuns:

Depinde cea mai importanta alegere o faci tu
Eu zic sa te intalnesti cu el undeva incerci sa te iei la o descutie despre o carte ceva...si dupa aia il chemi sa beti un suc si va cunoasteti mai bine

| elisabethia a răspuns:

Aceasta situatie este mai complicata.incearca sa stai ma aproape de locul unde sta el si poate reusesti sa auzi cum il cheama.ai putea sa te faci ca iti scapi pe jos ceva si sa te apleci sa-l iei.sau ai putea sa intri in vorba cu el,intrebandu-l ce face,la ce liceu e, cum il cheama, ce materiii ii plac.etc.

| negru30 a răspuns:

Te rog sa nu te superi dar nu stiu ce sa-ti spun - nu am fost niciodata in postura in care te afli tu - scuze dar nu stiu ce sa-ti raspund